Autorijschool Goedhart

Rijschool

Ben jij klaar voor rijles?

Op zoek naar een goede rijschool? Kies dan voor een autorijschool waarbij jij je prettig en ontspannen voelt. Ik, Fons, ben auto-instructeur bij Autorijschool Goedhart. Ik geef op een leuke en ongedwongen manier autorijles. Bij elke autorijles sta jij centraal en houden we jouw gewenste tempo aan. Onder andere deze methode zorgt ervoor dat mijn autorijschool een zeer hoog slagingspercentage heeft. Meld je direct aan voor jouw eerste rijles!

Rijschool met 1-op-1 begeleiding

Wist je al dat elke rijles bij mijn rijschool een privéles is? Dit houdt in dat je geen andere leerlingen hoeft weg te brengen of op hoeft te halen.

Dat betekent dat jij van mij de volle 100% aandacht krijgt. Zo kan ik heel goed focussen op wat er allemaal gebeurt. Na elke les vullen we op jouw eigen leskaart in hoe het rijden ging en welke aandachts- en verbeterpunten we tegengekomen zijn. Zo zien we direct waar we de volgende autorijles aan gaan werken.

Hoe rijschool Goedhart de lessen betaalbaar houdt

Een auto kopen en autorijden zelf kan behoorlijk in de kosten lopen. Daarom draag ik er zorg voor dat mijn rijlessen betaalbaar blijven. Dit doe ik door het maximale uit elke rijles te halen. Zo begint jouw les pas, zodra je in de lesauto zit. Zo geniet je van de volle 60 minuten les. Daarnaast help ik jou met mijn educatieprogramma graag zo snel mogelijk aan een rijbewijs. Met deze educatie bereid je je namelijk optimaal voor op het theorie-examen!

Maak kennis met mijn autorijschool

Vaak hoor ik van (oud)leerlingen dat ze mijn aanpak zo waarderen. Ze noemen woorden als ‘ontspannen’, ‘rustig’ en ‘ongedwongen’. Bij mij hoef je niet bang te zijn dat ik boos word of gehaast ben. Ik denk niet in fouten, maar spreek liever over leermomenten. Heb jij behoefte aan zo’n autorijles? Misschien omdat je wat last hebt van rij- of faalangst? Meld je dan aan voor een autorijles bij mij. Of volg eerst een proefles. Dan ontdek je vrijblijvend of autorijden wel of niet iets voor jou is. Deze proefrijles van 60 minuten kost je slechts € 30,- . Besluit je vervolgens meer lessen bij Rijschool Goedhart te volgen? Dan is deze les geheel gratis. Meer weten over rijles met faalangst of rijangst? Kijk dan eens op de website van Faalangst Rijschool.

Aanmelden bij Autorijschool Goedhart

Wil jij rijles gaan volgen bij een rijschool waarbij jij je prettig en ontspannen voelt? Maak dan kennis met Autorijschool Goedhart. Plan jouw eerste autorijles in door te bellen naar 06-30090060 of stuur een mail naar info@autorijschoolgoedhart.nl. Dan plannen we snel de eerste les in bij mijn rijschool.