Autorijschool Goedhart

Rijschool Castricum

Rijschool Castricum helpt jou aan het rijbewijs!

Kan jij niet wachten tot je zelf een auto mag rijden? En wil je lessen in een aangename setting? Rijschool Goedhart in Castricum, is dan de rijschool voor jou! Fons heeft vele jaren kennis als rijinstructeur en is onder andere expert op het gebied van faalangst.

De lessen bij Fons zijn altijd goed verzorgd en to the point. Geen fratsen gewoon goede instructies en dat in een gezellige ontspannen setting. Er wordt gekeken naar jouw rijstijl en hoe je veilig volgens de regels, straks vol vertrouwen de weg van Castricum op kunt.

Zelf binnen de kortste keren rijden in Castricum

Goedhart is in Castricum, de rijschool voor jouw. Veiligheid staat voorop gevolgd door een gevoel van zekerheid binnen de lessen en waar nodig zullen we de aandacht verscherpen voor verbetering. Bij Fons ben je aan het juiste adres voor een grondige aanpak van je kennis en kunnen op het gebied van rijvaardigheid. Nauwkeurigheid op een relaxte wijze is de kracht van Fons. Zoek jij nog een rijschool, zoek dan niet verder, hier zit je goed. Neem snel contact op met rijschool Goedhart.

Rijles in Castricum?

Wil je jouw rijbewijs zo snel mogelijk halen en zoek je in Castricum een rijschool in de buurt? Dan kan Autorijschool Goedhart een hele goede keuze zijn. Mijn rijschool biedt je rijlessen op maat. Dat betekent dat de autorijlessen zijn afgestemd op jouw vaardigheden en niveau. Omdat iedereen op zijn eigen tempo leert, heb ik diverse pakketten samengesteld voor de rijlessen.

Ik heb bijvoorbeeld pakketten van 20 of van 30 autorijlessen. Tevens kun je bij mijn autorijschool ook voor losse rijlessen kiezen. Wat mijn wijze van autorijlessen geven anders maakt dan van concurrenten, is dat je jouw lestijd met niemand anders hoeft te delen. Je krijgt dus altijd een privé autorijles. Als je vanuit Castricum mij benadert, kunnen we direct een kennismakingsgesprek inplannen. In dit gesprek bespreken we welk pakket jou het meest aanspreekt en wat je huidige niveau is

Boek snel jouw eerste proefles in Castricum

Iedereen die in de buurt van Castricum zijn of haar rijbewijs wil halen, is meer dan welkom bij mijn autorijschool. Ik heet Fons en ik ben de enige rijinstructeur en tevens de eigenaar van de rijschool. De manier waarop ik rijlessen verzorg, kenmerkt zich door concentratie, rust en ontspanning. Ik word nooit boos wanneer je een fout maakt en zal nooit mijn stem verheffen. Ik weet namelijk dat foutjes er tijdens rijlessen nu eenmaal bij horen.

In plaats van boos worden, maak ik er een positief leermoment van. Heb je rijangst of faalangst en vind je het eng om je rijbewijs te gaan halen? Ook dan kun je mijn rijschool benaderen voor rijlessen. Ik heb namelijk een specialisatie in autorijlessen geven aan mensen met deze angsten. Hopelijk kan ik je helpen om je angsten de baas te zijn, zodat ook jij straks je rijbewijs haalt. Neem contact op vanuit Castricum: 06-30090060.

Hulp bij theorie examen en rijbewijs

Je moet eerst je theorie-examen behalen in Castricum of omgeving, voordat je echt op kunt gaan voor je rijbewijs. Vaak onderschatten mensen dit examen. Daarom is het zeer verstandig om jezelf goed voor te bereiden. Dit kun je doen met mijn educatieprogramma. Vanuit je eigen huis in Castricum kun je de theorie eigen maken.

Rijschool Castricum

Neem contact op voor je eerste rijles in Castricum

Als je bij mij je autorijlessen gaat volgen, kies je voor een autorijschool waarvan het slagingspercentage hoger ligt dan het landelijk gemiddelde. Bel dus snel vanuit Castricum naar mijn rijschool om jouw privé rijlessen in te plannen! Telefoonnummer: 06-30090060. E-mail: info@autorijschoolgoedhart.nl. Wanneer je op zoek bent naar rijles bij een betrouwbare rijschool in Castricum ben je bij Goedhart aan het juiste adres.

Over autorijschool Goedhart

Bij Autorijschool Goedhart krijg je de volle aandacht tijdens de rijles. Autorijles volg je bij mijn rijschool namelijk altijd in je eentje. Hierdoor krijgt iedereen op de juiste manier les in autorijden. Heb je last van faalangst? Dan houd ik daar rekening mee en zorgen we ervoor dat je alsnog zelfverzekerd de auto instapt bij het halen van je rijbewijs. We houden iedere rijles goed bij wat we hebben gedaan en waar we je moeite mee hebt. Hierdoor ontstaat een proces waar je doelgericht en in jouw tempo rijles krijgt en je rijbewijs haalt. Wil je eens meemaken hoe een les in autorijden eruit ziet bij rijschool Goedhart? Neem dan contact op voor een proefles bij onze rijschool.