Autorijschool Goedhart

Rijschool Castricum

Rijschool Castricum voor lessen op maat

Kan jij niet wachten tot je zelf een auto mag rijden? En wil je lessen in een aangename setting? Goedhart rijschool in Castricum verzorgt met plezier jouw rijopleiding. Fons is een zeer ervaren rij-instructeur en is onder andere expert op het gebied van faalangst.

Onze rijles in Castricum is leerzaam én bereidt je perfect voor op het examen. Je krijgt goede instructies in een gezellige ontspannen setting, omdat wij weten dat je op deze manier het meest leert. We houden rekening met jouw rijstijl, je persoonlijkheid en zorgen er samen voor dat jij straks veilig en vol vertrouwen kan autorijden.

Ontspannen leren rijden in Castricum

Goedhart is in Castricum de rijschool voor jouw. Veiligheid staat voorop gevolgd door een gevoel van zekerheid binnen de lessen en waar nodig zullen we de aandacht verscherpen voor verbetering. Bij Fons ben je aan het juiste adres voor een grondige aanpak van je kennis en kunnen op het gebied van rijvaardigheid. Nauwkeurigheid op een relaxte wijze is de kracht van Fons. Zoek jij nog een rijschool, zoek dan niet verder, hier zit je goed. Neem snel contact op met rijschool Goedhart.

Wat onze geslaagden zeggen

Al meer dan 10 jaar had ik geen auto meer gereden en door rijangst werd de drempel om het weer op te pakken steeds hoger. Maar door de rustige, ontspannen en coachende privélessen van Fons kreeg ik langzaam de auto (en mijn rijangst ;-)) weer onder controle. Fons voelde goed aan wat ik nodig had en gaf fijne feedback. Wat mij ook erg geholpen heeft is dat we een aantal lessen in mijn eigen auto hebben kunnen rijden. Hierdoor kreeg ik steeds meer vertrouwen en afgelopen herfstvakantie ben ik zelfs alleen naar Luxemburg gereden! Wat voelde ik me trots. Bedankt Fons, ik vind autorijden weer leuk en heb een stuk vrijheid terug!”

Zora

Onlangs geslaagd met dank aan de rijlessen van Fons. Ik kwam bij Fons terecht na het meerdere malen zakken bij een andere rijschool. Al in de eerste les werd meteen het verschil in kwaliteit duidelijk, namelijk vele malen beter. Fons geeft duidelijk en eerlijk les, en brengt je goed op de hoogte van waar je staat. De feedback die je krijgt tijdens de lessen zijn duidelijk en geven je een goed idee waar je aan moet werken. Ik ben erg tevreden over de rijschool en zou deze ook zeker aanraden aan anderen.”

Sybren Geel

“Ik heb altijd met veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij Fons. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en legt echt de focus op de punten die aandacht nodig hebben. Fons was ook altijd wel in voor een praatje wat het lessen ook gezellig maakte. Door Fons zijn manier van lesgeven ben ik in 1x geslaagd! Daarvoor erg bedankt Fons!!”

Romy

“Rijschool goedhart is een hele fijne rijschool. Zeker als je rij/faalangst heb. Van mijn angst ben ik nu van af. Ik ga nu met plezier achter het stuur zitten, dat was een jaar geleden wel anders.
Tijdens de lessen ga je stap voor stap naar het volgende onderdeel. Alles word rustig door genomen. Als je alle onderdelen goed beheert ben je klaar voor de examens. Deze worden niet te vroeg en ook niet te laat aangevraagd. Ik ben blij dat ik me rijlessen bij rijschool goedhart heb genomen. Een eerlijke, fijne en gezellige rij school.”

Anouk Kuyper

Goede en leuke rijschool! Ben blij dat ik bij hem kon lessen, zeker een aanrader!”

Mikey Lindeboom

In 1 keer geslaagd! Ik had nooit gedacht dat ik met zoveel plezier achter het stuur kon zitten! Fons is een geweldige instructeur, die met veel plezier, aandacht, geduld en enthousiasme lesgeeft. Hij kijkt naar wie je bent en wat goed voor je is.
Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en zelfvertrouwen krijgt. Ik ben hem ontzettend dankbaar hiervoor, en zal nog vaak aan zijn lessen terugdenken!”

Willow Wahl

“Ik heb mijn rijbewijs al een aantal jaar, maar vond het nog altijd eng om te gaan autorijden. Ik vond dat ik het nu maar eens op moest gaan pakken. Fons is een fijne instructeur die het rustig stap voor stap uitlegt en alle tijd voor je neemt. Ook hield hij goed in de gaten wat de aandachtspunten waren. Ik dacht altijd dat het autorijden nooit zou lukken, door mijn angst voor autorijden. Nu weet ik dat het een gebrek aan ervaring was. Inmiddels ga ik steeds meer zelf de weg op. Ik heb er nu vertrouwen in dat ik het kan dankzij Fons.”

Marlou

“Heb zojuist mijn rijbewijs gehaald, ben zeker blij met de lessen die Fons Goedhart verzorgd heeft. Duidelijke en doelgerichte uitleg, super bedankt Fons!”

Niek Kamp

Rijles in Castricum?

Wil je jouw rijbewijs zo snel mogelijk halen en zoek je in Castricum een rijschool in de buurt? Dan kan Autorijschool Goedhart een hele goede keuze zijn. Mijn rijschool biedt je rijlessen op maat. Dat betekent dat de autorijlessen zijn afgestemd op jouw vaardigheden en niveau. Omdat iedereen op zijn eigen tempo leert, heb ik diverse pakketten samengesteld voor de rijlessen.

Ik heb bijvoorbeeld pakketten van 20 of van 30 autorijlessen. Tevens kun je bij mijn autorijschool ook voor losse rijlessen kiezen. Wat mijn wijze van autorijlessen geven anders maakt dan van concurrenten, is dat je jouw lestijd met niemand anders hoeft te delen. Je krijgt dus altijd een privé autorijles. Als je vanuit Castricum mij benadert, kunnen we direct een kennismakingsgesprek inplannen. In dit gesprek bespreken we welk pakket jou het meest aanspreekt en wat je huidige niveau is.

De lespakketten van mijn rijschool in Castricum

Pakket A

1100,-20 lesuren (60 minuten)

Pakket B

1225,-20 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket C

1350,-20 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

Pakket D

1575,-30 lesuren (60 minuten)

Pakket E

1700,-30 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket F

1825,-30 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

*Autohuur 100,- euro

Boek snel jouw eerste proefles in Castricum

Iedereen die in de buurt van Castricum zijn of haar rijbewijs wil halen, is meer dan welkom bij mijn autorijschool. Ik heet Fons en ik ben de enige rijinstructeur en tevens de eigenaar van de rijschool. De manier waarop ik rijlessen verzorg, kenmerkt zich door concentratie, rust en ontspanning. Ik word nooit boos wanneer je een fout maakt en zal nooit mijn stem verheffen. Ik weet namelijk dat foutjes er tijdens rijlessen nu eenmaal bij horen.

In plaats van boos worden, maak ik er een positief leermoment van. Heb je rijangst of faalangst en vind je het eng om je rijbewijs te gaan halen? Ook dan kun je mijn rijschool benaderen voor rijlessen. Ik heb namelijk een specialisatie in autorijlessen geven aan mensen met deze angsten. Hopelijk kan ik je helpen om je angsten de baas te zijn, zodat ook jij straks je rijbewijs haalt. Neem contact op vanuit Castricum: 06-30090060.

Hulp bij theorie examen en rijbewijs

Je moet eerst je theorie-examen behalen in Castricum of omgeving, voordat je echt op kunt gaan voor je rijbewijs. Vaak onderschatten mensen dit examen. Daarom is het zeer verstandig om jezelf goed voor te bereiden. Dit kun je doen met mijn educatieprogramma. Vanuit je eigen huis in Castricum kun je de theorie eigen maken.

Vraag direct je eerste rijles in Castricum aan!

Als je bij mij je autorijlessen gaat volgen, kies je voor een autorijschool waarvan het slagingspercentage veel hoger ligt dan het landelijk gemiddelde. Bel dus snel naar mijn rijschool in Castricum om jouw privé rijlessen in te plannen! Telefoonnummer: 06-30090060. E-mail: info@autorijschoolgoedhart.nl. Wanneer je op zoek bent naar fijne rijles in Castricum bij een betrouwbare rijschool, is er geen betere (al zeg ik het zelf).