Autorijschool Goedhart

Rijschool Broek op Langedijk

Rijschool Broek op Langedijk – Ontspannen en persoonlijk

Rijbewijs halen op je eigen tempo, maar wel zo snel mogelijk? Dat kan bij dé Rijschool in Broek op Langedijk. Bij Autorijschool Goedhart krijg je op een ontspannen en persoonlijke manier rijles in Broek op Langedijk en omgeving. Ik ben Fons en kom graag bij jou langs voor rijles op maat, zodat jij je rijbewijs kan halen.

Als instructeur vind ik het belangrijk dat ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor weet ik dat jij gegarandeerd met de juiste vaardigheden het examen in zal gaan. Vaardigheden in veiligheid, verkeersregels, techniek en kennis over de auto de belangrijkste onderdelen van de lessen.

Rijd jij straks rond in Broek op Langedijk?

Door een beproefde lesmethode en kennis over Broek op Langedijk, zijn de lessen gegarandeerd ontspannen en stukje bij beetje zal er meer van je gevraagd worden. Zo voel jij je nooit overdonderd in het verkeer en is je aandacht op de juiste momenten waar het hoort. We werken samen aan jouw ontwikkeling van veilig en verantwoord rijden. We beginnen bij jou in Broek op Langedijk zodat je de weg weet en vooral met techniek en verkeersveiligheid bezig kunt houden. Je ziet alles wordt in het werk gesteld om jou met gemak richting het examen te leiden. Kom gezellig bij mij lessen en ervaar hoe gemakkelijk autorijles kan zijn!

Dit zeggen onze geslaagden

Al meer dan 10 jaar had ik geen auto meer gereden en door rijangst werd de drempel om het weer op te pakken steeds hoger. Maar door de rustige, ontspannen en coachende privélessen van Fons kreeg ik langzaam de auto (en mijn rijangst ;-)) weer onder controle. Fons voelde goed aan wat ik nodig had en gaf fijne feedback. Wat mij ook erg geholpen heeft is dat we een aantal lessen in mijn eigen auto hebben kunnen rijden. Hierdoor kreeg ik steeds meer vertrouwen en afgelopen herfstvakantie ben ik zelfs alleen naar Luxemburg gereden! Wat voelde ik me trots. Bedankt Fons, ik vind autorijden weer leuk en heb een stuk vrijheid terug!”

Zora

Onlangs geslaagd met dank aan de rijlessen van Fons. Ik kwam bij Fons terecht na het meerdere malen zakken bij een andere rijschool. Al in de eerste les werd meteen het verschil in kwaliteit duidelijk, namelijk vele malen beter. Fons geeft duidelijk en eerlijk les, en brengt je goed op de hoogte van waar je staat. De feedback die je krijgt tijdens de lessen zijn duidelijk en geven je een goed idee waar je aan moet werken. Ik ben erg tevreden over de rijschool en zou deze ook zeker aanraden aan anderen.”

Sybren Geel

“Ik heb altijd met veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij Fons. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en legt echt de focus op de punten die aandacht nodig hebben. Fons was ook altijd wel in voor een praatje wat het lessen ook gezellig maakte. Door Fons zijn manier van lesgeven ben ik in 1x geslaagd! Daarvoor erg bedankt Fons!!”

Romy

“Rijschool goedhart is een hele fijne rijschool. Zeker als je rij/faalangst heb. Van mijn angst ben ik nu van af. Ik ga nu met plezier achter het stuur zitten, dat was een jaar geleden wel anders.
Tijdens de lessen ga je stap voor stap naar het volgende onderdeel. Alles word rustig door genomen. Als je alle onderdelen goed beheert ben je klaar voor de examens. Deze worden niet te vroeg en ook niet te laat aangevraagd. Ik ben blij dat ik me rijlessen bij rijschool goedhart heb genomen. Een eerlijke, fijne en gezellige rij school.”

Anouk Kuyper

Goede en leuke rijschool! Ben blij dat ik bij hem kon lessen, zeker een aanrader!”

Mikey Lindeboom

In 1 keer geslaagd! Ik had nooit gedacht dat ik met zoveel plezier achter het stuur kon zitten! Fons is een geweldige instructeur, die met veel plezier, aandacht, geduld en enthousiasme lesgeeft. Hij kijkt naar wie je bent en wat goed voor je is.
Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en zelfvertrouwen krijgt. Ik ben hem ontzettend dankbaar hiervoor, en zal nog vaak aan zijn lessen terugdenken!”

Willow Wahl

“Ik heb mijn rijbewijs al een aantal jaar, maar vond het nog altijd eng om te gaan autorijden. Ik vond dat ik het nu maar eens op moest gaan pakken. Fons is een fijne instructeur die het rustig stap voor stap uitlegt en alle tijd voor je neemt. Ook hield hij goed in de gaten wat de aandachtspunten waren. Ik dacht altijd dat het autorijden nooit zou lukken, door mijn angst voor autorijden. Nu weet ik dat het een gebrek aan ervaring was. Inmiddels ga ik steeds meer zelf de weg op. Ik heb er nu vertrouwen in dat ik het kan dankzij Fons.”

Marlou

“Heb zojuist mijn rijbewijs gehaald, ben zeker blij met de lessen die Fons Goedhart verzorgd heeft. Duidelijke en doelgerichte uitleg, super bedankt Fons!”

Niek Kamp

Rijles in Broek op Langedijk

Wil jij rijles in Broek op Langedijk en omgeving gaan volgen bij een goede rijschool? Kies dan voor Autorijschool Goedhart. Ik, Fons, jouw auto-instructeur, zorg er graag voor dat jij op een ontspannen en leuke manier je rijbewijs haalt.

Tijdens elke autorijles sta jij centraal en werken we op jouw tempo. Wil jij ontdekken waarom mijn autorijschool een heel hoog slagingspercentage heeft? Begin jouw weg naar het rijbewijs in Broek op Langedijk met mij!

Kies een rijschool die jou 1 op 1 begeleid

Mijn rijschool geeft alleen maar privé rijles. Zo ben je verzekerd van de volle 100% van mijn aandacht in en om Broek op Langedijk. Ik focus me elke les op jouw ontwikkeling in het autorijden. Ik maak gebruik van leskaarten om jouw ontwikkeling helder in kaart te brengen.

Hebben we weer een autorijles voltooid? Dan vullen we op jouw leskaart eventuele aandachts- en verbeterpunten in. Zo wordt direct duidelijk waar we de volgende rijles aandacht aan kunnen besteden.

Betaalbaar je rijbewijs bemachtigen kan bij mij

Vind je Autorijles duur? Ik maak het mogelijk jouw uitgaven binnen de perken te houden. Zo kun jij op een betaalbare wijze het rijbewijs bemachtigen. Begint jouw autorijles in Broek op Langedijk? Het is fijn om te weten dat de 60 minuten pas ingaan als je in de lesauto bent gestapt. Voel jij de behoefte, naast de rijles, extra te oefenen voor het theorie-examen? Via mijn autorijschool bied ik een leuk en leerzaam educatieprogramma aan. Benader mijn rijschool als jij ontspannen, snel en zelfverzekerd het rijbewijs wilt halen.

Lespakketten

Pakket A

990,-20 lesuren (60 minuten)

Pakket B

1112,5020 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket C

1215,-20 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

Pakket D

1455,-30 lesuren (60 minuten)

Pakket E

1577,5030 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket F

1690,-30 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

*Autohuur 100,- euro

Wat je wilt weten over mijn autorijschool in Broek op Langedijk

Vaak hoor ik van mijn (oud)leerlingen dat ze vooral de aanpak van mijn rijschool zo prettig vonden. Elke autorijles wordt rustig en ontspannen gegeven. Ik jaag je niet op, ik verhef mijn stem nooit en bij mij maak je geen fouten, maar spreken we over leermomenten. Ook als je last van rij- en faalangst hebt, is mijn autorijschool zeer geschikt. Vraag anders een gratis proefles aan! Ik laat je in 60 minuten ontdekken of mijn rijles bij jou past. Maak direct een afspraak!

Behaal jouw rijbewijs in Broek op Langedijk via mijn rijschool

Autorijschool

Wil jij via een ontspannen en prettige autorijles jouw rijbewijs halen. Kies dan voor Goedhart rijschool in Broek op Langedijk!

Maak een afspraak met mij via 06-30090060 of stuur een mail naar info@autorijschoolgoedhart.nl.

Geniet straks ook van een ongedwongen rijles in Broek op Langedijk!