Autorijschool Goedhart

Rijschool Egmond

Rijschool Egmond

Rijbewijs halen? En heb je daarvoor een goede rijschool in Egmond nodig? Neem dan contact op met rijschool Goedhart. Ik ben Fons en kom graag bij jou langs om je op een ontspannen en persoonlijke manier rijles in Egmond te geven.

Als instructeur ben ik op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. Hierdoor weet ik dat jij gegarandeerd met de juiste vaardigheden het examen in zal gaan. Veiligheid, verkeersregels, techniek en kennis over de auto: je leert het allemaal bij mij de autorijles.

Leren rijden in Egmond

Door een beproefde lesmethode en kennis over Egmond, zijn de lessen gegarandeerd ontspannen en stukje bij beetje zal er meer van je gevraagd worden. Zo voel jij je nooit overdonderd in het verkeer en is je aandacht op de juiste momenten waar het hoort. We werken samen aan jouw ontwikkeling van veilig en verantwoord rijden. We beginnen bij jou in Egmond zodat je de weg weet en vooral met techniek en verkeersveiligheid bezig kunt houden. Je ziet alles wordt in het werk gesteld om jou met gemak richting het examen te leiden. Kom gezellig bij mij lessen en ervaar hoe gemakkelijk autorijles kan zijn!

Succesverhalen van leerlingen

Al meer dan 10 jaar had ik geen auto meer gereden en door rijangst werd de drempel om het weer op te pakken steeds hoger. Maar door de rustige, ontspannen en coachende privélessen van Fons kreeg ik langzaam de auto (en mijn rijangst ;-)) weer onder controle. Fons voelde goed aan wat ik nodig had en gaf fijne feedback. Wat mij ook erg geholpen heeft is dat we een aantal lessen in mijn eigen auto hebben kunnen rijden. Hierdoor kreeg ik steeds meer vertrouwen en afgelopen herfstvakantie ben ik zelfs alleen naar Luxemburg gereden! Wat voelde ik me trots. Bedankt Fons, ik vind autorijden weer leuk en heb een stuk vrijheid terug!”

Zora

Onlangs geslaagd met dank aan de rijlessen van Fons. Ik kwam bij Fons terecht na het meerdere malen zakken bij een andere rijschool. Al in de eerste les werd meteen het verschil in kwaliteit duidelijk, namelijk vele malen beter. Fons geeft duidelijk en eerlijk les, en brengt je goed op de hoogte van waar je staat. De feedback die je krijgt tijdens de lessen zijn duidelijk en geven je een goed idee waar je aan moet werken. Ik ben erg tevreden over de rijschool en zou deze ook zeker aanraden aan anderen.”

Sybren Geel

“Ik heb altijd met veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij Fons. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en legt echt de focus op de punten die aandacht nodig hebben. Fons was ook altijd wel in voor een praatje wat het lessen ook gezellig maakte. Door Fons zijn manier van lesgeven ben ik in 1x geslaagd! Daarvoor erg bedankt Fons!!”

Romy

“Rijschool goedhart is een hele fijne rijschool. Zeker als je rij/faalangst heb. Van mijn angst ben ik nu van af. Ik ga nu met plezier achter het stuur zitten, dat was een jaar geleden wel anders.
Tijdens de lessen ga je stap voor stap naar het volgende onderdeel. Alles word rustig door genomen. Als je alle onderdelen goed beheert ben je klaar voor de examens. Deze worden niet te vroeg en ook niet te laat aangevraagd. Ik ben blij dat ik me rijlessen bij rijschool goedhart heb genomen. Een eerlijke, fijne en gezellige rij school.”

Anouk Kuyper

Goede en leuke rijschool! Ben blij dat ik bij hem kon lessen, zeker een aanrader!”

Mikey Lindeboom

In 1 keer geslaagd! Ik had nooit gedacht dat ik met zoveel plezier achter het stuur kon zitten! Fons is een geweldige instructeur, die met veel plezier, aandacht, geduld en enthousiasme lesgeeft. Hij kijkt naar wie je bent en wat goed voor je is.
Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en zelfvertrouwen krijgt. Ik ben hem ontzettend dankbaar hiervoor, en zal nog vaak aan zijn lessen terugdenken!”

Willow Wahl

“Ik heb mijn rijbewijs al een aantal jaar, maar vond het nog altijd eng om te gaan autorijden. Ik vond dat ik het nu maar eens op moest gaan pakken. Fons is een fijne instructeur die het rustig stap voor stap uitlegt en alle tijd voor je neemt. Ook hield hij goed in de gaten wat de aandachtspunten waren. Ik dacht altijd dat het autorijden nooit zou lukken, door mijn angst voor autorijden. Nu weet ik dat het een gebrek aan ervaring was. Inmiddels ga ik steeds meer zelf de weg op. Ik heb er nu vertrouwen in dat ik het kan dankzij Fons.”

Marlou

“Heb zojuist mijn rijbewijs gehaald, ben zeker blij met de lessen die Fons Goedhart verzorgd heeft. Duidelijke en doelgerichte uitleg, super bedankt Fons!”

Niek Kamp

Een goede autorijschool in Egmond nodig?

Wil je jouw rijbewijs gaan halen bij een rijschool in Egmond? En zoek je hiervoor nog een goede autorijschool? Ga dan voor Autorijschool Goedhart. Vooral als je rijlessen in je eigen tempo wilt volgen met een rijinstructeur die ontspannen is. Ik heet Fons en samen met jou ga ik ervoor zorgen dat je binnen een afzienbare tijd in het bezit bent van je rijbewijs in Egmond.

Elke leerling die rijlessen volgt bij mijn rijschool, ontvangt een eigen leskaart. Deze leskaart wordt na iedere autorijles bijgehouden. Er staat op wat je verbeterpunten zijn en waaraan we de volgende rijles gaan werken. Doordat we een leskaart bijhouden hebben we een duidelijk overzicht zodat we de beste resultaten kunnen bereiken.

Pakketten rijles Egmond

Pakket A

990,-20 lesuren (60 minuten)

Pakket B

1112,5020 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket C

1215,-20 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

Pakket D

1455,-30 lesuren (60 minuten)

Pakket E

1577,5030 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket F

1690,-30 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

*Autohuur 100,- euro

Zo haal je het meeste rendement uit autorijles in Egmond

Overal, dus ook in Egmond, kosten autorijlessen geld. Het is daarom totaal niet vreemd dat je graag zo snel mogelijk in het bezit bent van je rijbewijs. Je kunt je rijbewijs sneller halen als je het maximale uit elke rijles haalt. Hier help ik je graag bij en dat doe ik als volgt: de 60 minuten van elke autorijles beginnen pas wanneer je in de auto stapt. Je hebt dus altijd een vol uur.

Het is niet nodig om naar de locatie van mijn rijschool te gaan, ik haal je namelijk thuis op en uiteraard ik breng je na afloop weer terug. De rijlessen die je bij mijn autorijschool volgt, zijn altijd privé rijlessen. Je krijgt dus een 1 op 1 begeleiding en je hebt alle aandacht. Hierdoor is er meer ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Rijles

Rustige en ontspannen autorijlessen in Egmond

Oud-leerlingen vertellen me vaak dat ik een rustige en ontspannen rijinstructeur ben. Dat klopt, want ik verhef nooit mijn stem en ik word nooit boos tijdens de rijles.
Mijn voorkeur gaat uit naar een rustige aanpak en daarnaast probeer ik alles wat er gebeurt tijdens de autorijles om te zetten in een goed leermoment.

Mijn autorijschool is erg geschikt voor mensen met rijangst en faalangst, mede door mijn ontspannen manier van rijlessen verzorgen. Speciaal voor mensen met deze angsten heb ik rijlessen ontwikkeld die hen helpen met hun angsten om te gaan. Zo kunnen hopelijk ook mensen met rij- en faalangst hun rijbewijs in Egmond te halen.

Haal bij mijn rijschool in Egmond je rijbewijs

Bij mijn autorijschool Goedhart nabij Egmond je rijbewijs halen?
Bel of e-mail me dan om een gratis proefles of een kennismakingsgesprek te plannen. E-mail: info@autorijschoolgoedhart.nl. Telefoon: 06-30090060. Voor het volgen van rijles in Egmond bij een betrouwbare rijschool met een hoog slagingspercentage ben je bij autorijschool Goedhart aan het juiste adres.