Autorijschool Goedhart

Rijschool Egmond

Rijschool Egmond

Wil jij, je rijbewijs halen? En heb je daarvoor een goede rijschool in Egmond nodig? Neem dan contact op met rijschool Goedhart. Ik ben Fons en kom graag bij jou langs in Egmond, om samen jouw rijbewijs realiteit te maken.

Als instructeur vind ik het belangrijk dat ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor weet ik dat jij gegarandeerd met de juiste vaardigheden het examen in zal gaan. Vaardigheden in veiligheid, verkeersregels, techniek en kennis over de auto zijn hier de hoofdzakelijke onderdelen van de lessen.

Rijdt jij binnenkort rond in Egmond

Door een beproefde lesmethode en kennis over Egmond, zijn de lessen gegarandeerd ontspannen en stukje bij beetje zal er meer van je gevraagd worden. Zo voel jij je nooit overdonderd in het verkeer en is je aandacht op de juiste momenten waar het hoort. We werken samen aan jouw ontwikkeling van veilig en verantwoord rijden. We beginnen bij jou in Egmond zodat je de weg weet en vooral met techniek en verkeersveiligheid bezig kunt houden. Je ziet alles wordt in het werk gesteld om jou met gemak richting het examen te leiden. Kom gezellig bij mij lessen en ervaar hoe gemakkelijk autorijles kan zijn!

Een goede rijschool nodig in Egmond?

Wil je jouw rijbewijs gaan halen bij een rijschool in Egmond? En zoek je hiervoor nog een goede autorijschool? Ga dan voor Autorijschool Goedhart. Vooral als je rijlessen in je eigen tempo wilt volgen met een rijinstructeur die ontspannen is. Ik heet Fons en samen met jou ga ik ervoor zorgen dat je binnen een afzienbare tijd in het bezit bent van je rijbewijs in Egmond.

Elke leerling die rijlessen volgt bij mijn rijschool, ontvangt een eigen leskaart. Deze leskaart wordt na iedere autorijles bijgehouden. Er staat op wat je verbeterpunten zijn en waaraan we de volgende rijles gaan werken. Doordat we een leskaart bijhouden hebben we een duidelijk overzicht zodat we de beste resultaten kunnen bereiken.

Zo haal je het meeste rendement uit je autorijlessen

Overal, dus ook in Egmond, kosten autorijlessen geld. Het is daarom totaal niet vreemd dat je graag zo snel mogelijk in het bezit bent van je rijbewijs. Je kunt je rijbewijs sneller halen als je het maximale uit elke rijles haalt. Hier help ik je graag bij en dat doe ik als volgt: de 60 minuten van elke autorijles beginnen pas wanneer je in de auto stapt. Je hebt dus altijd een vol uur.

Het is niet nodig om naar de locatie van mijn rijschool te gaan, ik haal je namelijk thuis op en uiteraard ik breng je na afloop weer terug. De rijlessen die je bij mijn autorijschool volgt, zijn altijd privé rijlessen. Je krijgt dus een 1 op 1 begeleiding en je hebt alle aandacht. Hierdoor is er meer ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Rijschool Egmond

Rustige en ontspannen autorijlessen nabij Egmond

Oud-leerlingen vertellen me vaak dat ik een rustige en ontspannen rijinstructeur ben. Dat klopt, want ik verhef nooit mijn stem en ik word nooit boos tijdens de rijles.
Mijn voorkeur gaat uit naar een rustige aanpak en daarnaast probeer ik alles wat er gebeurt tijdens de autorijles om te zetten in een goed leermoment.

Mijn autorijschool is erg geschikt voor mensen met rijangst en faalangst, mede door mijn ontspannen manier van rijlessen verzorgen. Speciaal voor mensen met deze angsten heb ik rijlessen ontwikkeld die hen helpen met hun angsten om te gaan. Zo kunnen hopelijk ook mensen met rij- en faalangst hun rijbewijs in Egmond te halen.

Haal bij mijn rijschool nabij Egmond je rijbewijs

Bij mijn autorijschool Goedhart nabij Egmond je rijbewijs halen?
Bel of e-mail me dan om een kennismakingsgesprek te plannen zodat we vlakbij Egmond je rijopleiding kunnen bespreken. E-mail: info@autorijschoolgoedhart.nl. Telefoon: 06-30090060. Voor het volgen van rijles bij een betrouwbare rijschool in Egmond ben je bij autorijschool Goedhart aan het juiste adres.

Over autorijschool Goedhart

Bij Autorijschool Goedhart krijg je de volle aandacht tijdens de rijles. Autorijles volg je bij mijn rijschool namelijk altijd in je eentje. Hierdoor krijgt iedereen op de juiste manier les in autorijden. Heb je last van faalangst? Dan houd ik daar rekening mee en zorgen we ervoor dat je alsnog zelfverzekerd de auto instapt bij het halen van je rijbewijs. We houden iedere rijles goed bij wat we hebben gedaan en waar we je moeite mee hebt. Hierdoor ontstaat een proces waar je doelgericht en in jouw tempo rijles krijgt en je rijbewijs haalt. Wil je eens meemaken hoe een les in autorijden eruit ziet bij rijschool Goedhart? Neem dan contact op voor een proefles bij onze rijschool.