Autorijschool Goedhart

Rijschool Schagen

Rijschool Schagen helpt jou aan het rijbewijs!

Kan jij niet wachten tot je zelf een auto mag rijden? En wil je lessen in een aangename setting? Rijschool Goedhart in Schagen, is dan de rijschool voor jou! Fons heeft vele jaren kennis als rijinstructeur en is onder andere expert op het gebied van faalangst.

De lessen bij Fons zijn altijd goed verzorgd en to the point. Geen fratsen gewoon goede instructies en dat in een gezellige ontspannen setting. Er wordt gekeken naar jouw rijstijl en hoe je veilig volgens de regels, straks vol vertrouwen de weg van Schagen op kunt.

Zelf binnen de kortste keren rijden in Schagen

Goedhart is in Schagen, de rijschool voor jouw. Veiligheid staat voorop gevolgd door een gevoel van zekerheid binnen de lessen en waar nodig zullen we de aandacht verscherpen voor verbetering. Bij Fons ben je aan het juiste adres voor een grondige aanpak van je kennis en kunnen op het gebied van rijvaardigheid. Nauwkeurigheid op een relaxte wijze is de kracht van Fons. Zoek jij nog een rijschool, zoek dan niet verder, hier zit je goed. Neem snel contact op met rijschool Goedhart.

Op zoek naar een rijschool in Schagen?

Zoek jij naar een leuke rijschool in Schagen waarbij je op een prettige manier je rijbewijs kunt halen? Maak kennis met Autorijschool Goedhart. Ik geef jou rijles op precies jouw gewenste tempo. Op een ontspannen en rustige wijze. Ik ben Fons en zorg er met mijn autorijles voor dat jij in no time je rijbewijs kunt halen. Heb jij hier wel oren naar? Neem contact met me op in Schagen en kom erachter waarom mijn autorijschool zo’n hoog slagingspercentage heeft!

Rijles in Schagen bij een rijschool met 100% persoonlijke aandacht

Bij mijn rijschool ben je verzekerd van 100% persoonlijke aandacht. Elke rijles die je in en om Schagen krijgt, is bij mij namelijk een privéles. Zo kan ik je mijn volledige aandacht en 1 op 1 begeleiding geven. Jouw persoonlijke ontwikkeling in het autorijden staat daarbij centraal. Om een duidelijk overzicht hiervan te krijgen, gebruikt mijn autorijschool leskaarten. Jouw eigen kaart wordt na elke autorijles ingevuld. Zo zien we direct wat jouw verbeterpunten zijn. Deze gebruiken we dan weer tijdens de volgende rijles.

Zo kun je voordelig je rijbewijs halen

Elke autorijles kost geld. Om het je niet te prijzig te maken, zorg ik dat je bij mij voordelig je rijbewijs kunt bemachtigen. Zo haal je het maximale uit elke autorijles in Schagen. De geplande 60 minuten gaan pas in als je de lesauto instapt. Ik bied je daardoor een vol uur rijles. Ook ondersteun ik je in de voorbereiding voor het theorie-examen. Vraag naar mijn leerzame en handige educatieprogramma. Je begrijpt, mijn rijschool helpt jou graag snel en zelfverzekerd het rijbewijs te halen!

Rijschool Schagen

Kies voor mijn autorijschool

Veel van mijn oud-leerlingen geven aan dat mijn rustige en ontspannen aanpak hen erg beviel. Mijn werkwijze is niet gehaast, ik word niet boos en ik vorm alles wat me opvalt tijdens de autorijles om tot een waardevol leermoment. Om die reden geef ik met mijn rijschool vaak rijles aan mensen met rij- en faalangst. Voel jij dat je klaar bent voor rijlessen? Kies voor een proefles in Schagen. Voor slechts € 30,- geniet je 60 minuten lang van een eerste kennismaking met rijles. Geef je hiervoor op bij mijn autorijschool.

Haal je rijbewijs bij mijn rijschool nabij Schagen

Wil jij in en om Schagen autorijles gaan volgen? Ik zorg er graag voor dat je op een prettige manier je rijbewijs haalt.

Je bereikt Autorijschool Goedhart door te bellen naar 06-30090060 of stuur een e-mail naar info@autorijschoolgoedhart.nl. Ik zie je graag tegemoet in mijn lesauto voor je eerste rijles in Schagen!

Over autorijschool Goedhart

Bij Autorijschool Goedhart krijg je de volle aandacht tijdens de rijles. Autorijles volg je bij mijn rijschool namelijk altijd in je eentje. Hierdoor krijgt iedereen op de juiste manier les in autorijden. Heb je last van faalangst? Dan houd ik daar rekening mee en zorgen we ervoor dat je alsnog zelfverzekerd de auto instapt bij het halen van je rijbewijs. We houden iedere rijles goed bij wat we hebben gedaan en waar we je moeite mee hebt. Hierdoor ontstaat een proces waar je doelgericht en in jouw tempo rijles krijgt en je rijbewijs haalt. Wil je eens meemaken hoe een les in autorijden eruit ziet bij rijschool Goedhart? Neem dan contact op voor een proefles bij onze rijschool.