Autorijschool Goedhart

Rijschool Schagen

Rijschool Schagen helpt jou aan je rijbewijs!

Kan jij niet wachten tot je zelf auto mag rijden? En wil je leren rijden in een aangename setting? Dan zijn wij de rijschool in Schagen voor jou! Fons heeft meer dan tien jaar ervaring als rij-instructeur en is onder andere expert op het gebied van faalangst.

De lessen bij Fons zijn tot in de puntjes verzorgd. Geen fratsen, maar gewoon goede instructies en dat in een gezellige ontspannen setting. Er wordt gekeken naar jouw rijstijl en hoe je veilig volgens de regels, straks vol vertrouwen in Schagen en ver daarbuiten kan rijden.

Zelf binnen de kortste keren rijden in Schagen

Goedhart is in Schagen, de rijschool voor jouw. Veiligheid staat voorop gevolgd door een gevoel van zekerheid binnen de lessen en waar nodig zullen we de aandacht verscherpen voor verbetering. Bij Fons ben je aan het juiste adres voor een grondige aanpak van je kennis en kunnen op het gebied van rijvaardigheid. Nauwkeurigheid op een relaxte wijze is de kracht van Fons. Zoek jij nog een rijschool, zoek dan niet verder, hier zit je goed. Neem snel contact op met rijschool Goedhart.

Dit zeggen mijn leerlingen

Al meer dan 10 jaar had ik geen auto meer gereden en door rijangst werd de drempel om het weer op te pakken steeds hoger. Maar door de rustige, ontspannen en coachende privélessen van Fons kreeg ik langzaam de auto (en mijn rijangst ;-)) weer onder controle. Fons voelde goed aan wat ik nodig had en gaf fijne feedback. Wat mij ook erg geholpen heeft is dat we een aantal lessen in mijn eigen auto hebben kunnen rijden. Hierdoor kreeg ik steeds meer vertrouwen en afgelopen herfstvakantie ben ik zelfs alleen naar Luxemburg gereden! Wat voelde ik me trots. Bedankt Fons, ik vind autorijden weer leuk en heb een stuk vrijheid terug!”

Zora

Onlangs geslaagd met dank aan de rijlessen van Fons. Ik kwam bij Fons terecht na het meerdere malen zakken bij een andere rijschool. Al in de eerste les werd meteen het verschil in kwaliteit duidelijk, namelijk vele malen beter. Fons geeft duidelijk en eerlijk les, en brengt je goed op de hoogte van waar je staat. De feedback die je krijgt tijdens de lessen zijn duidelijk en geven je een goed idee waar je aan moet werken. Ik ben erg tevreden over de rijschool en zou deze ook zeker aanraden aan anderen.”

Sybren Geel

“Ik heb altijd met veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij Fons. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en legt echt de focus op de punten die aandacht nodig hebben. Fons was ook altijd wel in voor een praatje wat het lessen ook gezellig maakte. Door Fons zijn manier van lesgeven ben ik in 1x geslaagd! Daarvoor erg bedankt Fons!!”

Romy

“Rijschool goedhart is een hele fijne rijschool. Zeker als je rij/faalangst heb. Van mijn angst ben ik nu van af. Ik ga nu met plezier achter het stuur zitten, dat was een jaar geleden wel anders.
Tijdens de lessen ga je stap voor stap naar het volgende onderdeel. Alles word rustig door genomen. Als je alle onderdelen goed beheert ben je klaar voor de examens. Deze worden niet te vroeg en ook niet te laat aangevraagd. Ik ben blij dat ik me rijlessen bij rijschool goedhart heb genomen. Een eerlijke, fijne en gezellige rij school.”

Anouk Kuyper

Goede en leuke rijschool! Ben blij dat ik bij hem kon lessen, zeker een aanrader!”

Mikey Lindeboom

In 1 keer geslaagd! Ik had nooit gedacht dat ik met zoveel plezier achter het stuur kon zitten! Fons is een geweldige instructeur, die met veel plezier, aandacht, geduld en enthousiasme lesgeeft. Hij kijkt naar wie je bent en wat goed voor je is.
Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en zelfvertrouwen krijgt. Ik ben hem ontzettend dankbaar hiervoor, en zal nog vaak aan zijn lessen terugdenken!”

Willow Wahl

“Ik heb mijn rijbewijs al een aantal jaar, maar vond het nog altijd eng om te gaan autorijden. Ik vond dat ik het nu maar eens op moest gaan pakken. Fons is een fijne instructeur die het rustig stap voor stap uitlegt en alle tijd voor je neemt. Ook hield hij goed in de gaten wat de aandachtspunten waren. Ik dacht altijd dat het autorijden nooit zou lukken, door mijn angst voor autorijden. Nu weet ik dat het een gebrek aan ervaring was. Inmiddels ga ik steeds meer zelf de weg op. Ik heb er nu vertrouwen in dat ik het kan dankzij Fons.”

Marlou

“Heb zojuist mijn rijbewijs gehaald, ben zeker blij met de lessen die Fons Goedhart verzorgd heeft. Duidelijke en doelgerichte uitleg, super bedankt Fons!”

Niek Kamp

Op zoek naar een rijschool in Schagen?

Zoek jij naar een leuke rijschool in Schagen waarbij je op een prettige manier je rijbewijs kunt halen? Maak kennis met Autorijschool Goedhart. Ik geef jou rijles op precies jouw gewenste tempo. Op een ontspannen en rustige wijze. Ik ben Fons en zorg er met mijn autorijles voor dat jij in no time je rijbewijs kunt halen. Heb jij hier wel oren naar? Neem contact met me op in Schagen en kom erachter waarom mijn autorijschool zo’n hoog slagingspercentage heeft!

Rijles in Schagen bij een rijschool met 100% persoonlijke aandacht

Bij mijn rijschool ben je verzekerd van 100% persoonlijke aandacht. Elke rijles die je in en om Schagen krijgt, is bij mij namelijk een privéles. Zo kan ik je mijn volledige aandacht en 1 op 1 begeleiding geven. Jouw persoonlijke ontwikkeling in het autorijden staat daarbij centraal. Om een duidelijk overzicht hiervan te krijgen, gebruikt mijn autorijschool leskaarten. Jouw eigen kaart wordt na elke autorijles ingevuld. Zo zien we direct wat jouw verbeterpunten zijn. Deze gebruiken we dan weer tijdens de volgende rijles.

Prijzen van mijn rijopleiding in Schagen

Pakket A

990,-20 lesuren (60 minuten)

Pakket B

1112,5020 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket C

1215,-20 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

Pakket D

1455,-30 lesuren (60 minuten)

Pakket E

1577,5030 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket F

1690,-30 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

*Autohuur 100,- euro

Zo kun je voordelig je rijbewijs halen

Elke autorijles kost geld. Om het je niet te prijzig te maken, zorg ik dat je bij mij voordelig je rijbewijs kunt bemachtigen. Zo haal je het maximale uit elke autorijles in Schagen. De geplande 60 minuten gaan pas in als je de lesauto instapt. Ik bied je daardoor een vol uur rijles. Ook ondersteun ik je in de voorbereiding voor het theorie-examen. Vraag naar mijn leerzame en handige educatieprogramma. Je begrijpt, mijn rijschool helpt jou graag snel en zelfverzekerd het rijbewijs te halen!

Autorijschool

Kies voor mijn autorijschool

Veel van mijn oud-leerlingen geven aan dat mijn rustige en ontspannen aanpak hen erg beviel. Mijn werkwijze is niet gehaast, ik word niet boos en ik vorm alles wat me opvalt tijdens de autorijles om tot een waardevol leermoment. Om die reden geef ik met mijn rijschool vaak rijles aan mensen met rij- en faalangst. Voel jij dat je klaar bent voor rijlessen? Kies voor een proefles in Schagen. Voor slechts € 30,- geniet je 60 minuten lang van een eerste kennismaking met rijles. Geef je hiervoor op bij mijn autorijschool.

Haal je rijbewijs bij mijn rijschool in Schagen

Kan jij niet wachten om te beginnen met lessen? Ik zorg er graag voor dat je op een prettige manier je rijbewijs haalt bij mijn rijschool in Schagen.

Je bereikt Autorijschool Goedhart door te bellen naar 06-30090060 of stuur een e-mail naar info@autorijschoolgoedhart.nl. Ik zie je graag tegemoet in mijn lesauto voor je eerste rijles in Schagen!