Autorijschool Goedhart

Rijschool Uitgeest

Dé rijschool in Uitgeest om ontspannen je rijbewijs te halen

Ben je op zoek naar een goede rijschool in Uitgeest? Zoek niet verder! Bij Goedhart rijschool weten wij wat er voor nodig is om jou aan een rijbewijs te helpen. Ik kom graag bij jou langs. Samen gaan we dan aan de slag om jouw rijbewijs werkelijkheid te maken!

Ik houd mijzelf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en eisen voor het behalen van het rijbewijs. Mijn rijles in Uitgeest is zowel ontspannen als leerzaam. Hierdoor weet jij zeker dat je perfect voorbereid bent en zonder stress het examen in gaat.

Deze geslaagden gingen je voor

Al meer dan 10 jaar had ik geen auto meer gereden en door rijangst werd de drempel om het weer op te pakken steeds hoger. Maar door de rustige, ontspannen en coachende privélessen van Fons kreeg ik langzaam de auto (en mijn rijangst ;-)) weer onder controle. Fons voelde goed aan wat ik nodig had en gaf fijne feedback. Wat mij ook erg geholpen heeft is dat we een aantal lessen in mijn eigen auto hebben kunnen rijden. Hierdoor kreeg ik steeds meer vertrouwen en afgelopen herfstvakantie ben ik zelfs alleen naar Luxemburg gereden! Wat voelde ik me trots. Bedankt Fons, ik vind autorijden weer leuk en heb een stuk vrijheid terug!”

Zora

Onlangs geslaagd met dank aan de rijlessen van Fons. Ik kwam bij Fons terecht na het meerdere malen zakken bij een andere rijschool. Al in de eerste les werd meteen het verschil in kwaliteit duidelijk, namelijk vele malen beter. Fons geeft duidelijk en eerlijk les, en brengt je goed op de hoogte van waar je staat. De feedback die je krijgt tijdens de lessen zijn duidelijk en geven je een goed idee waar je aan moet werken. Ik ben erg tevreden over de rijschool en zou deze ook zeker aanraden aan anderen.”

Sybren Geel

“Ik heb altijd met veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij Fons. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en legt echt de focus op de punten die aandacht nodig hebben. Fons was ook altijd wel in voor een praatje wat het lessen ook gezellig maakte. Door Fons zijn manier van lesgeven ben ik in 1x geslaagd! Daarvoor erg bedankt Fons!!”

Romy

“Rijschool goedhart is een hele fijne rijschool. Zeker als je rij/faalangst heb. Van mijn angst ben ik nu van af. Ik ga nu met plezier achter het stuur zitten, dat was een jaar geleden wel anders.
Tijdens de lessen ga je stap voor stap naar het volgende onderdeel. Alles word rustig door genomen. Als je alle onderdelen goed beheert ben je klaar voor de examens. Deze worden niet te vroeg en ook niet te laat aangevraagd. Ik ben blij dat ik me rijlessen bij rijschool goedhart heb genomen. Een eerlijke, fijne en gezellige rij school.”

Anouk Kuyper

Goede en leuke rijschool! Ben blij dat ik bij hem kon lessen, zeker een aanrader!”

Mikey Lindeboom

In 1 keer geslaagd! Ik had nooit gedacht dat ik met zoveel plezier achter het stuur kon zitten! Fons is een geweldige instructeur, die met veel plezier, aandacht, geduld en enthousiasme lesgeeft. Hij kijkt naar wie je bent en wat goed voor je is.
Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en zelfvertrouwen krijgt. Ik ben hem ontzettend dankbaar hiervoor, en zal nog vaak aan zijn lessen terugdenken!”

Willow Wahl

“Ik heb mijn rijbewijs al een aantal jaar, maar vond het nog altijd eng om te gaan autorijden. Ik vond dat ik het nu maar eens op moest gaan pakken. Fons is een fijne instructeur die het rustig stap voor stap uitlegt en alle tijd voor je neemt. Ook hield hij goed in de gaten wat de aandachtspunten waren. Ik dacht altijd dat het autorijden nooit zou lukken, door mijn angst voor autorijden. Nu weet ik dat het een gebrek aan ervaring was. Inmiddels ga ik steeds meer zelf de weg op. Ik heb er nu vertrouwen in dat ik het kan dankzij Fons.”

Marlou

“Heb zojuist mijn rijbewijs gehaald, ben zeker blij met de lessen die Fons Goedhart verzorgd heeft. Duidelijke en doelgerichte uitleg, super bedankt Fons!”

Niek Kamp

Rij binnen no-time, zelf rond in Uitgeest

Met mijn beproefde lesmethode weet ik iedereen ontspannen te begeleiden naar het rijbewijs. De sleutel is dat jij je vertrouwd voelt in het verkeer en je aandacht op de juiste momenten weet te verdelen waar het hoort. Je leert situaties inschatten en hierop op de juiste manier te anticiperen en reageren. Natuurlijk doe ik dit bij jou in Uitgeest zodat je al op een vertrouwde plek van start gaat. Leg dus je telefoon aan de kant en stap bij mij in de auto! Samen maken we er een gezellige leerzame periode van.

Ontspannen en rustig autorijlessen volgen in Uitgeest

Rijles bij een rijschool in Uitgeest verlopen soms behoorlijk stressvol, onrustig of gespannen. Bijvoorbeeld door een instructeur die boos wordt wanneer je iets fout doet of druk uitoefent. Hier krijg je niet mee te maken als je rijlessen gaat volgen bij Autorijschool Goedhart nabij Uitgeest.

Ik heet Fons en ik ben eigenaar en de instructeur van de rijschool. Bij mijn rijlessen ben ik altijd erg rustig, geduldig en ik word niet boos. Ik geef duidelijke instructies, kom altijd mijn afspraken na en ik zorg ervoor dat je jezelf op je gemak voelt in de auto. Vind je het een beetje eng om auto te rijden? Of ben je bekend met faalangst? Ook dan kun je contact opnemen met mijn autorijschool. Ik heb namelijk een specialisatie in rijlessen geven aan leerlingen met faal- en rijangst. Kom je ook je rijbewijs bij mijn rijschool halen?

Privé autorijlessen en eerlijke prijzen

Autorijschool Goedhart houdt van betrouwbaarheid en eerlijkheid. Zo zijn je rijlessen in Uitgeest en omstreken altijd een uur, nooit minder lang. Het uur gaat in vanaf het moment dat je in de auto zit. Bij elke rijles word je opgehaald in Uitgeest. Je hoeft dus niet naar mijn rijschool toe te komen. Op het moment dat je rijles start, hoef je jouw tijd niet met een andere leerling te delen.

Je bent dus de enige leerling en dit betekent dat je alle aandacht krijgt. Hierdoor kun je het maximale rendement halen uit je autorijlessen. Als je jouw rijbewijs haalt bij mijn autorijschool, kun je relaxt je autorijlessen volgen. Ik sta namelijk bekend als een heel ontspannen instructeur en ik verhef nooit mijn stem. In mijn ogen werkt dat averechts. Leerlingen leren beter wanneer je positieve feedback geeft.

Kosten rijles Uitgeest

Pakket A

990,-20 lesuren (60 minuten)

Pakket B

1112,5020 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket C

1215,-20 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

Pakket D

1455,-30 lesuren (60 minuten)

Pakket E

1577,5030 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket F

1690,-30 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

*Autohuur 100,- euro

Rustig op je theorie-examen voorbereiden in Uitgeest

Voordat je jouw rijbewijs echt kunt gaan halen, is het eerst noodzakelijk dat je jouw theorie-examen behaalt. Je kunt jezelf hier goed op voorbereiden door gebruik te maken van de actuele educatie. De educatie is een programma waarmee je in je eigen tempo de theorie kunt leren.

Rijles

Gratis proefles bij mijn rijschool in Uitgeest

Wil je ook jouw rijbewijs behalen zonder stress? En vind je het fijn om op een ontspannen manier rijles in Uitgeest te volgen?

Bel dan mijn rijschool in Uitgeest of vraag een gratis proefles aan en dan gaan er samen voor! Telefoonnummer: 06-30090060. E-mail: info@autorijschoolgoedhart.nl.