Autorijschool Goedhart

Rijschool Warmenhuizen

Rijles in Warmenhuizen

Wil je op je eigen tempo je rijbewijs halen in Warmenhuizen? Autorijschool Goedhart biedt rijles aan in Warmenhuizen en omstreken. Tijdens de rijlessen gaan we zowel in als rondom Warmenhuizen de weg op. Voordat je het weet haal jij je rijbewijs! De rijles wordt gegeven door rij instructeur en eigenaar Fons Goedhart. Voordelen van rijles volgen bij rijschool Goedhart zijn:

  • Autorijles op eigen tempo
  • Geduldige instructeur
  • Veel ervaring met rijles in Warmenhuizen en omstreken
  • Gratis proefles
  • Ook voor mensen met faalangst of rijangst

Betaal alleen voor de rijlessen die je nodig hebt

Een andere belangrijke reden om je rijbewijs in Warmenhuizen te halen bij Autorijschool Goedhart, is het feit dat je bij mij nooit meer rijlessen krijgt dan je nodig hebt. Daardoor betaal je ook nooit teveel voor je autorijlessen. Bij mijn rijschool krijg je altijd persoonlijke begeleiding en advies op maat. Deze is geheel afgestemd op jouw vaardigheden. Kies je voor mijn rijschool, dan kies je voor rust, persoonlijke aandacht en kwaliteit. Het feit dat mijn slagingspercentage boven het gemiddelde ligt, is natuurlijk niet voor niets!

1-op-1 Rijles in Warmenhuizen

Bij mijn autorijschool krijg je altijd privé rijlessen nabij Warmenhuizen. Hierdoor is mijn rijles altijd van optimale kwaliteit. Privé rijlessen zijn lessen waarbij je jouw tijd niet hoeft te delen met een andere leerling. Tevens hoef je niemand op te halen of weg te brengen, zoals dat vaak wel is bij andere rijscholen.

Dit vinden oud-leerlingen van mijn autorijles

Al meer dan 10 jaar had ik geen auto meer gereden en door rijangst werd de drempel om het weer op te pakken steeds hoger. Maar door de rustige, ontspannen en coachende privélessen van Fons kreeg ik langzaam de auto (en mijn rijangst ;-)) weer onder controle. Fons voelde goed aan wat ik nodig had en gaf fijne feedback. Wat mij ook erg geholpen heeft is dat we een aantal lessen in mijn eigen auto hebben kunnen rijden. Hierdoor kreeg ik steeds meer vertrouwen en afgelopen herfstvakantie ben ik zelfs alleen naar Luxemburg gereden! Wat voelde ik me trots. Bedankt Fons, ik vind autorijden weer leuk en heb een stuk vrijheid terug!”

Zora

Onlangs geslaagd met dank aan de rijlessen van Fons. Ik kwam bij Fons terecht na het meerdere malen zakken bij een andere rijschool. Al in de eerste les werd meteen het verschil in kwaliteit duidelijk, namelijk vele malen beter. Fons geeft duidelijk en eerlijk les, en brengt je goed op de hoogte van waar je staat. De feedback die je krijgt tijdens de lessen zijn duidelijk en geven je een goed idee waar je aan moet werken. Ik ben erg tevreden over de rijschool en zou deze ook zeker aanraden aan anderen.”

Sybren Geel

“Ik heb altijd met veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij Fons. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en legt echt de focus op de punten die aandacht nodig hebben. Fons was ook altijd wel in voor een praatje wat het lessen ook gezellig maakte. Door Fons zijn manier van lesgeven ben ik in 1x geslaagd! Daarvoor erg bedankt Fons!!”

Romy

“Rijschool goedhart is een hele fijne rijschool. Zeker als je rij/faalangst heb. Van mijn angst ben ik nu van af. Ik ga nu met plezier achter het stuur zitten, dat was een jaar geleden wel anders.
Tijdens de lessen ga je stap voor stap naar het volgende onderdeel. Alles word rustig door genomen. Als je alle onderdelen goed beheert ben je klaar voor de examens. Deze worden niet te vroeg en ook niet te laat aangevraagd. Ik ben blij dat ik me rijlessen bij rijschool goedhart heb genomen. Een eerlijke, fijne en gezellige rij school.”

Anouk Kuyper

Goede en leuke rijschool! Ben blij dat ik bij hem kon lessen, zeker een aanrader!”

Mikey Lindeboom

In 1 keer geslaagd! Ik had nooit gedacht dat ik met zoveel plezier achter het stuur kon zitten! Fons is een geweldige instructeur, die met veel plezier, aandacht, geduld en enthousiasme lesgeeft. Hij kijkt naar wie je bent en wat goed voor je is.
Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en zelfvertrouwen krijgt. Ik ben hem ontzettend dankbaar hiervoor, en zal nog vaak aan zijn lessen terugdenken!”

Willow Wahl

“Ik heb mijn rijbewijs al een aantal jaar, maar vond het nog altijd eng om te gaan autorijden. Ik vond dat ik het nu maar eens op moest gaan pakken. Fons is een fijne instructeur die het rustig stap voor stap uitlegt en alle tijd voor je neemt. Ook hield hij goed in de gaten wat de aandachtspunten waren. Ik dacht altijd dat het autorijden nooit zou lukken, door mijn angst voor autorijden. Nu weet ik dat het een gebrek aan ervaring was. Inmiddels ga ik steeds meer zelf de weg op. Ik heb er nu vertrouwen in dat ik het kan dankzij Fons.”

Marlou

“Heb zojuist mijn rijbewijs gehaald, ben zeker blij met de lessen die Fons Goedhart verzorgd heeft. Duidelijke en doelgerichte uitleg, super bedankt Fons!”

Niek Kamp

Haal het maximale uit iedere rijles

Tijdens de autorijlessen richt ik me compleet op jouw rijvaardigheden. Hierdoor kun je uit elke rijles het maximale halen en zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Elke rijles neemt precies 60 minuten in beslag. De tijd gaat in vanaf het moment dat je in Warmenhuizen instapt. Voor elke autorijles haal ik je op in Warmenhuizen en ik breng je naderhand weer thuis.

Kosten van autorijschool Goedhart in Warmenhuizen

De hoogte van de kosten voor de rijlessen in of nabij Warmenhuizen is afhankelijk van het pakket en je huidige niveau. Een voorbeeld van een pakket is het pakket met 20 lesuren van €870,-. Dit bedrag is exclusief het examen.

Je kunt bij mijn rijschool ook kiezen voor pakketten die bestaan uit autorijlessen, examen en eventueel een tussentijdse toets. Tevens zijn er pakketten met meer autorijlessen zoals 30 rijlessen. Voor mensen met rijangst of faalangst heb ik speciale rijlessen ontwikkeld.
Mocht je hier dus last van hebben, dan kun je zeker bij mijn rijschool terecht.

Lespakketten rijschool Warmenhuizen

Pakket A

990,-20 lesuren (60 minuten)

Pakket B

1112,5020 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket C

1215,-20 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

Pakket D

1455,-30 lesuren (60 minuten)

Pakket E

1577,5030 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket F

1690,-30 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

*Autohuur 100,- euro

Rijles in Warmenhuizen

Wil je op een rustig tempo je rijbewijs halen? Dan is mijn autorijschool nabij Warmenhuizen een goede keuze. Als je meer informatie wilt, direct een gratis proefles wilt aanvragen of graag een kennismakingsgesprek wilt plannen, dan kun je bellen naar: 06-30090060 of e-mailen naar: info@autorijschoolgoedhart.nl. Vervolgens plannen we jouw eerste gratis rijles in Warmenhuizen in!