Autorijschool Goedhart

Rijschool Heiloo

Rijschool Heiloo

Wil jij, je rijbewijs halen? En heb je daarvoor een goede rijschool in Heiloo nodig? Neem dan contact op met rijschool Goedhart. Ik ben Fons en kom graag bij jou langs in Heiloo, om samen jouw rijbewijs realiteit te maken.

Als instructeur vind ik het belangrijk dat ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor weet ik dat jij gegarandeerd met de juiste vaardigheden het examen in zal gaan. Vaardigheden in veiligheid, verkeersregels, techniek en kennis over de auto zijn hier de hoofdzakelijke onderdelen van de lessen.

Rijdt jij binnenkort rond in Heiloo

Door een beproefde lesmethode en kennis over Heiloo, zijn de lessen gegarandeerd ontspannen en stukje bij beetje zal er meer van je gevraagd worden. Zo voel jij je nooit overdonderd in het verkeer en is je aandacht op de juiste momenten waar het hoort. We werken samen aan jouw ontwikkeling van veilig en verantwoord rijden. We beginnen bij jou in Heiloo zodat je de weg weet en vooral met techniek en verkeersveiligheid bezig kunt houden. Je ziet alles wordt in het werk gesteld om jou met gemak richting het examen te leiden. Kom gezellig bij mij lessen en ervaar hoe gemakkelijk autorijles kan zijn!

Rijlessen op maat nabij Heiloo

Wil je graag zo snel mogelijk je rijbewijs halen en zoek je een rijschool in de buurt van Heiloo? Kies dan voor Autorijschool Goedhart. Bij mijn rijschool kun je een rijopleiding volgen op maat. Dat wil zeggen dat deze is afgestemd op jouw niveau en vaardigheden. Omdat iedereen een ander leertempo heeft, heb ik diverse pakketten voor rijlessen samengesteld. Zo heb ik een pakket van 20 autorijlessen en van 30.

Tevens is het bij mijn autorijschool mogelijk om voor losse rijlessen te kiezen. Wat mijn manier van rijlessen geven zo anders maakt dan die van anderen, is dat je jouw lestijd niet hoeft te delen met andere leerlingen. Met ander woorden: je krijgt een privé autorijles. Wanneer je vanuit Heiloo contact opneemt met mijn autorijschool, kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen. Hierin kunnen we bespreken wat je vaardigheden zijn en welk pakket het beste bij je past.

Autorijlessen nabije Heiloo geheel afgestemd op jouw niveau

Iedereen die een rijbewijs wil halen in Heiloo, is hartstikke welkom bij Autorijschool Goedhart. Mijn naam in Fons en ik ben eigenaar van de rijschool en tevens de enige rijinstructeur. Mijn manier van rijlessen geven kenmerkt zich door rust, ontspanning en concentratie. Ik ben erg geduldig en wordt nooit boos als je een fout maakt. Foutjes tijdens de rijlessen komen nu eenmaal voor en ik maak hier altijd een mooi leermoment van.

Vind je het heel eng om je rijbewijs te halen omdat je bijvoorbeeld faalangst hebt of rijangst?

Ook dan kun je terecht bij mijn rijschool. Ik ben gespecialiseerd in faalangst en rijangst en kan je helpen om je angsten te overwinnen zodat ook jij straks je rijbewijs in handen hebt. Bel naar: 06-30090060.

Leer zelfstandig en in je eigen tempo voor theorie-examen

Voordat je jouw rijbewijs gaat halen, moet je jouw theorie-examen in Heiloo of omgeving behalen. Dit examen wordt soms erg onderschat.
Om de kans van slagen te vergroten kun je mijn actuele educatie doen. Deze educatie is een uitstekende manier om jezelf voor te bereiden. Je kunt dit gewoon thuis in Heiloo of omgeving doen.

Rijschool Heiloo

Neem contact op voor mijn autorijlessen in Heiloo

Wil jij ook je rijbewijs halen bij een autorijschool met een hoger slagingspercentage dan gemiddeld? Neem dan contact op met mijn rijschool en we plannen zo snel mogelijk jouw privé rijlessen in. Bel voor jouw autorijlessen vanuit Heiloo naar: 06-30090060. Of stuur een e-mail naar: info@autorijschoolgoedhart.nl. Autorijschool Goedhart is de rijschool voor goede en betrouwbare rijles in Heiloo.

Over autorijschool Goedhart

Bij Autorijschool Goedhart krijg je de volle aandacht tijdens de rijles. Autorijles volg je bij mijn rijschool namelijk altijd in je eentje. Hierdoor krijgt iedereen op de juiste manier les in autorijden. Heb je last van faalangst? Dan houd ik daar rekening mee en zorgen we ervoor dat je alsnog zelfverzekerd de auto instapt bij het halen van je rijbewijs. We houden iedere rijles goed bij wat we hebben gedaan en waar we je moeite mee hebt. Hierdoor ontstaat een proces waar je doelgericht en in jouw tempo rijles krijgt en je rijbewijs haalt. Wil je eens meemaken hoe een les in autorijden eruit ziet bij rijschool Goedhart? Neem dan contact op voor een proefles bij onze rijschool.