Autorijschool Goedhart

Rijschool Heiloo

Dé rijschool Heiloo voor ontspannen lessen

Wil je rijles in Heiloo volgen? Dan ben je vast en zeker op zoek naar een goede rijschool in Heiloo. Autorijschool Goedhart is met meer dan tien jaar ervaring en een ontspannen, leerzame aanpak dé plek om je rijbewijs te halen.

Wij werken uitsluitend met zeer ervaren rij-instructeurs die perfect op de hoogte zijn van alles wat er op dit moment nodig is om te slagen voor je examen. Je leert tijdens onze lessen op een ongedwongen manier alles over veiligheid, het besturen van de auto, de basis van de techniek en natuurlijk de verkeersregels.

Rijd jij binnenkort rond in Heiloo?

Door een beproefde lesmethode en kennis over Heiloo, zijn de lessen gegarandeerd ontspannen. Per les zal er steeds iets meer van je gevraagd worden, totdat je geheel zelfstandig en veilig kan autorijden. Zo voel jij je nooit overdonderd in het verkeer en is je aandacht op de juiste momenten waar het hoort. We werken samen aan jouw ontwikkeling van veilig en verantwoord rijden. We beginnen bij jou in Heiloo zodat je de weg weet en vooral met techniek en verkeersveiligheid bezig kunt houden.

Deze geslaagden gingen je voor

Al meer dan 10 jaar had ik geen auto meer gereden en door rijangst werd de drempel om het weer op te pakken steeds hoger. Maar door de rustige, ontspannen en coachende privélessen van Fons kreeg ik langzaam de auto (en mijn rijangst ;-)) weer onder controle. Fons voelde goed aan wat ik nodig had en gaf fijne feedback. Wat mij ook erg geholpen heeft is dat we een aantal lessen in mijn eigen auto hebben kunnen rijden. Hierdoor kreeg ik steeds meer vertrouwen en afgelopen herfstvakantie ben ik zelfs alleen naar Luxemburg gereden! Wat voelde ik me trots. Bedankt Fons, ik vind autorijden weer leuk en heb een stuk vrijheid terug!”

Zora

Onlangs geslaagd met dank aan de rijlessen van Fons. Ik kwam bij Fons terecht na het meerdere malen zakken bij een andere rijschool. Al in de eerste les werd meteen het verschil in kwaliteit duidelijk, namelijk vele malen beter. Fons geeft duidelijk en eerlijk les, en brengt je goed op de hoogte van waar je staat. De feedback die je krijgt tijdens de lessen zijn duidelijk en geven je een goed idee waar je aan moet werken. Ik ben erg tevreden over de rijschool en zou deze ook zeker aanraden aan anderen.”

Sybren Geel

“Ik heb altijd met veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij Fons. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en legt echt de focus op de punten die aandacht nodig hebben. Fons was ook altijd wel in voor een praatje wat het lessen ook gezellig maakte. Door Fons zijn manier van lesgeven ben ik in 1x geslaagd! Daarvoor erg bedankt Fons!!”

Romy

“Rijschool goedhart is een hele fijne rijschool. Zeker als je rij/faalangst heb. Van mijn angst ben ik nu van af. Ik ga nu met plezier achter het stuur zitten, dat was een jaar geleden wel anders.
Tijdens de lessen ga je stap voor stap naar het volgende onderdeel. Alles word rustig door genomen. Als je alle onderdelen goed beheert ben je klaar voor de examens. Deze worden niet te vroeg en ook niet te laat aangevraagd. Ik ben blij dat ik me rijlessen bij rijschool goedhart heb genomen. Een eerlijke, fijne en gezellige rij school.”

Anouk Kuyper

Goede en leuke rijschool! Ben blij dat ik bij hem kon lessen, zeker een aanrader!”

Mikey Lindeboom

In 1 keer geslaagd! Ik had nooit gedacht dat ik met zoveel plezier achter het stuur kon zitten! Fons is een geweldige instructeur, die met veel plezier, aandacht, geduld en enthousiasme lesgeeft. Hij kijkt naar wie je bent en wat goed voor je is.
Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en zelfvertrouwen krijgt. Ik ben hem ontzettend dankbaar hiervoor, en zal nog vaak aan zijn lessen terugdenken!”

Willow Wahl

“Ik heb mijn rijbewijs al een aantal jaar, maar vond het nog altijd eng om te gaan autorijden. Ik vond dat ik het nu maar eens op moest gaan pakken. Fons is een fijne instructeur die het rustig stap voor stap uitlegt en alle tijd voor je neemt. Ook hield hij goed in de gaten wat de aandachtspunten waren. Ik dacht altijd dat het autorijden nooit zou lukken, door mijn angst voor autorijden. Nu weet ik dat het een gebrek aan ervaring was. Inmiddels ga ik steeds meer zelf de weg op. Ik heb er nu vertrouwen in dat ik het kan dankzij Fons.”

Marlou

“Heb zojuist mijn rijbewijs gehaald, ben zeker blij met de lessen die Fons Goedhart verzorgd heeft. Duidelijke en doelgerichte uitleg, super bedankt Fons!”

Niek Kamp

Rijles in Heiloo op maat

Wil je graag zo snel mogelijk je rijbewijs halen en zoek je een rijschool in de buurt van Heiloo? Kies dan voor Autorijschool Goedhart. Bij mijn rijschool kun je een rijopleiding volgen op maat. Dat wil zeggen dat deze is afgestemd op jouw niveau en vaardigheden. Omdat iedereen een ander leertempo heeft, heb ik diverse pakketten voor rijlessen samengesteld. Zo heb ik een pakket van 20 autorijlessen en van 30.

Tevens is het bij mijn autorijschool mogelijk om voor losse rijlessen te kiezen. Wat mijn manier van rijlessen geven zo anders maakt dan die van anderen, is dat je jouw lestijd niet hoeft te delen met andere leerlingen. Met ander woorden: je krijgt een privé autorijles. Wanneer je vanuit Heiloo contact opneemt met mijn autorijschool, kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen. Hierin kunnen we bespreken wat je vaardigheden zijn en welk pakket het beste bij je past.

Pakketten rijlessen Heiloo

Pakket A

1100,-20 lesuren (60 minuten)

Pakket B

1225,-20 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket C

1350,-20 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

Pakket D

1575,-30 lesuren (60 minuten)

Pakket E

1700,-30 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket F

1825,-30 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

*Autohuur 100,- euro

Autorijlessen nabije Heiloo geheel afgestemd op jouw niveau

Iedereen die een rijbewijs wil halen in Heiloo, is hartstikke welkom bij Autorijschool Goedhart. Mijn naam in Fons en ik ben eigenaar van de rijschool en tevens de enige rijinstructeur. Mijn manier van rijlessen geven kenmerkt zich door rust, ontspanning en concentratie. Ik ben erg geduldig en wordt nooit boos als je een fout maakt. Foutjes tijdens de rijlessen komen nu eenmaal voor en ik maak hier altijd een mooi leermoment van.

Vind je het heel eng om je rijbewijs te halen omdat je bijvoorbeeld faalangst hebt of rijangst?

Ook dan kun je terecht bij mijn rijschool. Ik ben gespecialiseerd in faalangst en rijangst en kan je helpen om je angsten te overwinnen zodat ook jij straks je rijbewijs in handen hebt. Bel naar: 06-30090060.

Leer zelfstandig en in je eigen tempo voor theorie-examen

Voordat je jouw rijbewijs gaat halen, moet je jouw theorie-examen in Heiloo of omgeving behalen. Dit examen wordt soms erg onderschat.
Om de kans van slagen te vergroten kun je mijn actuele educatie doen. Deze educatie is een uitstekende manier om jezelf voor te bereiden. Je kunt dit gewoon thuis in Heiloo of omgeving doen.

Gratis proefles bij dé rijschool in Heiloo

Wil jij ook je rijbewijs halen bij een autorijschool met een hoger slagingspercentage dan gemiddeld? Neem dan contact op met mijn rijschool in Heiloo. We plannen dan zo snel mogelijk jouw privé rijlessen in. Bel voor jouw rijles in Heiloo naar: 06-30090060. Of stuur een e-mail naar: info@autorijschoolgoedhart.nl. Liever eerst een gratis proefles volgen? Vul dan het formulier in!