Autorijschool Goedhart

Rijschool Akersloot

Rijschool Akersloot helpt jou aan het rijbewijs!

Kan jij niet wachten tot je zelf een auto mag rijden? En wil je lessen in een aangename setting? Rijschool Goedhart in Akersloot, is dan de rijschool voor jou! Fons heeft vele jaren kennis als rijinstructeur en is onder andere expert op het gebied van faalangst.

De lessen bij Fons zijn altijd goed verzorgd en to the point. Geen fratsen gewoon goede instructies en dat in een gezellige ontspannen setting. Er wordt gekeken naar jouw rijstijl en hoe je veilig volgens de regels, straks vol vertrouwen de weg van Akersloot op kunt.

Zelf binnen de kortste keren rijden in Akersloot

Goedhart is in Akersloot, de rijschool voor jouw. Veiligheid staat voorop gevolgd door een gevoel van zekerheid binnen de lessen en waar nodig zullen we de aandacht verscherpen voor verbetering. Bij Fons ben je aan het juiste adres voor een grondige aanpak van je kennis en kunnen op het gebied van rijvaardigheid. Nauwkeurigheid op een relaxte wijze is de kracht van Fons. Zoek jij nog een rijschool, zoek dan niet verder, hier zit je goed. Neem snel contact op met rijschool Goedhart.

Wat onze geslaagden zeggen

Al meer dan 10 jaar had ik geen auto meer gereden en door rijangst werd de drempel om het weer op te pakken steeds hoger. Maar door de rustige, ontspannen en coachende privélessen van Fons kreeg ik langzaam de auto (en mijn rijangst ;-)) weer onder controle. Fons voelde goed aan wat ik nodig had en gaf fijne feedback. Wat mij ook erg geholpen heeft is dat we een aantal lessen in mijn eigen auto hebben kunnen rijden. Hierdoor kreeg ik steeds meer vertrouwen en afgelopen herfstvakantie ben ik zelfs alleen naar Luxemburg gereden! Wat voelde ik me trots. Bedankt Fons, ik vind autorijden weer leuk en heb een stuk vrijheid terug!”

Zora

Onlangs geslaagd met dank aan de rijlessen van Fons. Ik kwam bij Fons terecht na het meerdere malen zakken bij een andere rijschool. Al in de eerste les werd meteen het verschil in kwaliteit duidelijk, namelijk vele malen beter. Fons geeft duidelijk en eerlijk les, en brengt je goed op de hoogte van waar je staat. De feedback die je krijgt tijdens de lessen zijn duidelijk en geven je een goed idee waar je aan moet werken. Ik ben erg tevreden over de rijschool en zou deze ook zeker aanraden aan anderen.”

Sybren Geel

“Ik heb altijd met veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij Fons. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en legt echt de focus op de punten die aandacht nodig hebben. Fons was ook altijd wel in voor een praatje wat het lessen ook gezellig maakte. Door Fons zijn manier van lesgeven ben ik in 1x geslaagd! Daarvoor erg bedankt Fons!!”

Romy

“Rijschool goedhart is een hele fijne rijschool. Zeker als je rij/faalangst heb. Van mijn angst ben ik nu van af. Ik ga nu met plezier achter het stuur zitten, dat was een jaar geleden wel anders.
Tijdens de lessen ga je stap voor stap naar het volgende onderdeel. Alles word rustig door genomen. Als je alle onderdelen goed beheert ben je klaar voor de examens. Deze worden niet te vroeg en ook niet te laat aangevraagd. Ik ben blij dat ik me rijlessen bij rijschool goedhart heb genomen. Een eerlijke, fijne en gezellige rij school.”

Anouk Kuyper

Goede en leuke rijschool! Ben blij dat ik bij hem kon lessen, zeker een aanrader!”

Mikey Lindeboom

In 1 keer geslaagd! Ik had nooit gedacht dat ik met zoveel plezier achter het stuur kon zitten! Fons is een geweldige instructeur, die met veel plezier, aandacht, geduld en enthousiasme lesgeeft. Hij kijkt naar wie je bent en wat goed voor je is.
Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en zelfvertrouwen krijgt. Ik ben hem ontzettend dankbaar hiervoor, en zal nog vaak aan zijn lessen terugdenken!”

Willow Wahl

“Ik heb mijn rijbewijs al een aantal jaar, maar vond het nog altijd eng om te gaan autorijden. Ik vond dat ik het nu maar eens op moest gaan pakken. Fons is een fijne instructeur die het rustig stap voor stap uitlegt en alle tijd voor je neemt. Ook hield hij goed in de gaten wat de aandachtspunten waren. Ik dacht altijd dat het autorijden nooit zou lukken, door mijn angst voor autorijden. Nu weet ik dat het een gebrek aan ervaring was. Inmiddels ga ik steeds meer zelf de weg op. Ik heb er nu vertrouwen in dat ik het kan dankzij Fons.”

Marlou

“Heb zojuist mijn rijbewijs gehaald, ben zeker blij met de lessen die Fons Goedhart verzorgd heeft. Duidelijke en doelgerichte uitleg, super bedankt Fons!”

Niek Kamp

Volg rustig en ontspannen rijles in Akersloot

Sommige autorijlessen bij een rijschool in Akersloot verlopen onrustig, stressvol of gespannen. Dat komt voornamelijk door een gespannen instructeur die druk uitoefent of boos wordt als je iets fout doet. Als je autorijlessen volgt bij Autorijschool Goedhart nabij Akersloot heb je hier totaal geen last van. Ik ben eigenaar en de enige rijinstructeur van de rijschool en ik heet Fons. Ik ben altijd heel geduldig tijdens de rijlessen en ik word nooit boos. Tevens zorg ik ervoor dat je jezelf op je gemak voelt, geef ik duidelijke uitleg en kom ik altijd mijn afspraken na.

Heb je faalangst of vind je het erg eng om auto te rijden? Ook dan staat mijn autorijschool voor je klaar. Ik ben erg capabel om goed met leerlingen die rij- en faalangst hebben om te gaan en heb ook een gespecialiseerde faalangst rijschool. Kom en haal je rijbewijs bij mijn rijschool!

Privé rijles autorijschool Akersloot

Bij Autorijschool Goedhart gaat het om eerlijkheid en betrouwbaarheid. De rijlessen in Akersloot en omgeving zijn daarom altijd precies een uur en niets minder. Vanaf het moment dat je in de auto zit gaat het uur in. Ik haal je voor elke rijles graag op in Akersloot zodat je niet naar de locatie van mijn rijschool hoeft toe te komen. Je hoeft jouw tijd tijdens de rijles niet met iemand anders te delen. Aangezien je dus alle aandacht krijgt tijdens de autorijlessen, kun je het maximale rendement eruit halen.

Daarnaast kun je bij mijn autorijschool de autorijlessen in Akersloot heel relaxt volgen en zo ontspannen je rijbewijs halen. Ik verhef namelijk nooit mijn stem en leerlingen vinden me altijd een ontspannen instructeur. Ik vind rust en positief blijven erg belangrijk, zo creëer ik namelijk sneller een goed leermoment.

Onze lespakketten

Pakket A

990,-20 lesuren (60 minuten)

Pakket B

1112,5020 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket C

1215,-20 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

Pakket D

1455,-30 lesuren (60 minuten)

Pakket E

1577,5030 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket F

1690,-30 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

*Autohuur 100,- euro

Hulp bij rijbewijs en theorie examen in Akersloot

Het is eerst noodzakelijk dat je jouw theorie-examen haalt nabij Akersloot voordat je op kunt gaan voor je rijbewijs. Mijn rijschool biedt een actuele educatie om je hier goed op voor te bereiden. Het fijne van dit programma is dat je op je eigen tempo kunt leren voor je theorie. Als je de theorie kent, kun je zelf vanuit Akersloot het examen aanvragen.

Gratis proefles aanvragen in Akersloot

In je eigen tempo je rijbewijs halen? En wil je daarnaast ook ontspannen rijlessen volgen?

Als je contact opneemt met mijn rijschool gaan we er samen helemaal voor!
Je kunt ons bereiken op: 06-30090060 en info@autorijschoolgoedhart.nl. Wie weet zie ik je snel bij je eerste rijles in Akersloot!