Autorijschool Goedhart

Rijschool Bergen

Dé Rijschool in Bergen

Ben je op zoek naar een goede rijschool in Bergen? Zoek niet verder! Bij Goedhart rijschool weten wij wat er voor nodig is om jou aan een rijbewijs te helpen. Ik kom graag bij jou langs voor het geven van rijles in Bergen en samen gaan we aan de slag voor jouw rijbewijs.

Ik houd mijzelf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en eisen voor het behalen van het rijbewijs. Hierdoor weet jij zeker dat je op de hoogte bent en volledig stressvrij uiteindelijk het examen in kunt gaan.

Dit zeggen onze oud-leerlingen

Al meer dan 10 jaar had ik geen auto meer gereden en door rijangst werd de drempel om het weer op te pakken steeds hoger. Maar door de rustige, ontspannen en coachende privélessen van Fons kreeg ik langzaam de auto (en mijn rijangst ;-)) weer onder controle. Fons voelde goed aan wat ik nodig had en gaf fijne feedback. Wat mij ook erg geholpen heeft is dat we een aantal lessen in mijn eigen auto hebben kunnen rijden. Hierdoor kreeg ik steeds meer vertrouwen en afgelopen herfstvakantie ben ik zelfs alleen naar Luxemburg gereden! Wat voelde ik me trots. Bedankt Fons, ik vind autorijden weer leuk en heb een stuk vrijheid terug!”

Zora

Onlangs geslaagd met dank aan de rijlessen van Fons. Ik kwam bij Fons terecht na het meerdere malen zakken bij een andere rijschool. Al in de eerste les werd meteen het verschil in kwaliteit duidelijk, namelijk vele malen beter. Fons geeft duidelijk en eerlijk les, en brengt je goed op de hoogte van waar je staat. De feedback die je krijgt tijdens de lessen zijn duidelijk en geven je een goed idee waar je aan moet werken. Ik ben erg tevreden over de rijschool en zou deze ook zeker aanraden aan anderen.”

Sybren Geel

“Ik heb altijd met veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij Fons. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en legt echt de focus op de punten die aandacht nodig hebben. Fons was ook altijd wel in voor een praatje wat het lessen ook gezellig maakte. Door Fons zijn manier van lesgeven ben ik in 1x geslaagd! Daarvoor erg bedankt Fons!!”

Romy

“Rijschool goedhart is een hele fijne rijschool. Zeker als je rij/faalangst heb. Van mijn angst ben ik nu van af. Ik ga nu met plezier achter het stuur zitten, dat was een jaar geleden wel anders.
Tijdens de lessen ga je stap voor stap naar het volgende onderdeel. Alles word rustig door genomen. Als je alle onderdelen goed beheert ben je klaar voor de examens. Deze worden niet te vroeg en ook niet te laat aangevraagd. Ik ben blij dat ik me rijlessen bij rijschool goedhart heb genomen. Een eerlijke, fijne en gezellige rij school.”

Anouk Kuyper

Goede en leuke rijschool! Ben blij dat ik bij hem kon lessen, zeker een aanrader!”

Mikey Lindeboom

In 1 keer geslaagd! Ik had nooit gedacht dat ik met zoveel plezier achter het stuur kon zitten! Fons is een geweldige instructeur, die met veel plezier, aandacht, geduld en enthousiasme lesgeeft. Hij kijkt naar wie je bent en wat goed voor je is.
Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en zelfvertrouwen krijgt. Ik ben hem ontzettend dankbaar hiervoor, en zal nog vaak aan zijn lessen terugdenken!”

Willow Wahl

“Ik heb mijn rijbewijs al een aantal jaar, maar vond het nog altijd eng om te gaan autorijden. Ik vond dat ik het nu maar eens op moest gaan pakken. Fons is een fijne instructeur die het rustig stap voor stap uitlegt en alle tijd voor je neemt. Ook hield hij goed in de gaten wat de aandachtspunten waren. Ik dacht altijd dat het autorijden nooit zou lukken, door mijn angst voor autorijden. Nu weet ik dat het een gebrek aan ervaring was. Inmiddels ga ik steeds meer zelf de weg op. Ik heb er nu vertrouwen in dat ik het kan dankzij Fons.”

Marlou

“Heb zojuist mijn rijbewijs gehaald, ben zeker blij met de lessen die Fons Goedhart verzorgd heeft. Duidelijke en doelgerichte uitleg, super bedankt Fons!”

Niek Kamp

Rij binnen no-time, zelf rond in Bergen

Met mijn beproefde lesmethode weet ik iedereen ontspannen te begeleiden naar het rijbewijs. De sleutel is dat, jij je vertrouwd voelt in het verkeer en je aandacht op de juiste momenten weet te verdelen waar het hoort. Je leert situaties inschatten en hierop op de juiste manier te anticiperen en reageren. Natuurlijk doe ik dit bij jou in Bergen zodat je al op een vertrouwde plek van start gaat. Leg dus je telefoon aan de kant en stap bij mij in de auto! Samen maken we er een gezellige leerzame periode van.

Op zoek naar een rijschool in Bergen?

Wil je binnenkort je rijbewijs halen bij een rijschool in Bergen? Ben je nog op zoek naar een goede autorijschool? Kies dan voor mijn autorijschool Goedhart. Zeker als je graag rijlessen wilt volgen in je eigen tempo met een rijinstructeur die rustig is. Mijn naam is Fons en ik wil er samen met jou voor zorgen dat jij snel in het bezit bent van je rijbewijs. Bij mijn autorijschool krijg je alleen les van mij en zit je altijd in dezelfde auto. Op die manier kun je meer uit de autorijlessen nabij Bergen halen.

Iedere leerling krijgt bij mijn rijschool een eigen leskaart. Na elke autorijles wordt op de leskaart bijgehouden wat we behandeld hebben, wat je verbeterpunten zijn en wat we de volgende keer gaan behandelen. Dankzij de leskaart hebben we een duidelijk overzicht voor een optimaal resultaat.

Het meeste rendement uit je autorijlessen halen

Autorijlessen in Bergen en omgeving kosten altijd geld. Het is daarom niet vreemd dat je het liefst zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. Hier kun je onder andere voor zorgen door het maximale uit elke rijles te halen. Hier help ik je bij, en wel op de volgende manieren: elke autorijles gaat pas in op het moment dat jij in de auto stapt, niet eerder. Je hoeft niet naar de locatie van mijn rijschool te komen, maar ik haal je gewoon thuis op en ik breng je ook weer terug.

Als jij een autorijles bij mijn autorijschool volgt, heb je een privé rijles. Er zit dus geen andere leerling in de auto en je hoeft ook niemand op te halen of weg te brengen. Door deze 1 op 1 manier van lesgeven krijg je alle aandacht en is er meer ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Pakketten rijles in Bergen

Pakket A

990,-20 lesuren (60 minuten)

Pakket B

1112,5020 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket C

1215,-20 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

Pakket D

1455,-30 lesuren (60 minuten)

Pakket E

1577,5030 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket F

1690,-30 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

*Autohuur 100,- euro

Ontspannen en rustige autorijlessen bij een rijschool nabij Bergen

Oud-leerlingen geven aan dat ik een ontspannen en rustige rijinstructeur ben die tijdens de rijles nooit boos wordt of zijn stem verheft. Ik kies altijd voor een rustige manier van aanpakken en probeer alles wat er tijdens de autorijles gebeurt om te zetten in een leermoment.
Door mijn ontspannen manier van rijlessen geven, is mijn autorijschool ook erg geschikt voor mensen met faalangst of rijangst. Ik heb voor deze mensen speciale autorijlessen samengesteld die je echt kunnen helpen om alsnog je rijbewijs te halen in Bergen.

Rijles

Haal je rijbewijs bij mijn rijschool nabij Bergen

Wil je jouw rijbewijs halen bij Autorijschool Goedhart? Neem dan contact op om een kennismakingsgesprek te plannen en je rijopleiding te bespreken vlakbij Bergen. Telefoonnummer: 06-30090060. E-mail: info@autorijschoolgoedhart.nl. Rijschool Goedhart, wanneer je rijles wilt van een eerlijke en goede rijschool in Bergen.