Autorijschool Goedhart

Rijschool Sint Pancras

Rijschool Sint Pancras

Wil jij, je rijbewijs halen? En heb je daarvoor een goede rijschool in PLAATS nodig? Neem dan contact op met rijschool Goedhart. Ik ben Fons en kom graag bij jou langs in Sint Pancras, om samen jouw rijbewijs realiteit te maken.

Als instructeur vind ik het belangrijk dat ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor weet ik dat jij gegarandeerd met de juiste vaardigheden het examen in zal gaan. Vaardigheden in veiligheid, verkeersregels, techniek en kennis over de auto zijn hier de hoofdzakelijke onderdelen van de lessen.

Dit zeggen onze geslaagden

Al meer dan 10 jaar had ik geen auto meer gereden en door rijangst werd de drempel om het weer op te pakken steeds hoger. Maar door de rustige, ontspannen en coachende privélessen van Fons kreeg ik langzaam de auto (en mijn rijangst ;-)) weer onder controle. Fons voelde goed aan wat ik nodig had en gaf fijne feedback. Wat mij ook erg geholpen heeft is dat we een aantal lessen in mijn eigen auto hebben kunnen rijden. Hierdoor kreeg ik steeds meer vertrouwen en afgelopen herfstvakantie ben ik zelfs alleen naar Luxemburg gereden! Wat voelde ik me trots. Bedankt Fons, ik vind autorijden weer leuk en heb een stuk vrijheid terug!”

Zora

Onlangs geslaagd met dank aan de rijlessen van Fons. Ik kwam bij Fons terecht na het meerdere malen zakken bij een andere rijschool. Al in de eerste les werd meteen het verschil in kwaliteit duidelijk, namelijk vele malen beter. Fons geeft duidelijk en eerlijk les, en brengt je goed op de hoogte van waar je staat. De feedback die je krijgt tijdens de lessen zijn duidelijk en geven je een goed idee waar je aan moet werken. Ik ben erg tevreden over de rijschool en zou deze ook zeker aanraden aan anderen.”

Sybren Geel

“Ik heb altijd met veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij Fons. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en legt echt de focus op de punten die aandacht nodig hebben. Fons was ook altijd wel in voor een praatje wat het lessen ook gezellig maakte. Door Fons zijn manier van lesgeven ben ik in 1x geslaagd! Daarvoor erg bedankt Fons!!”

Romy

“Rijschool goedhart is een hele fijne rijschool. Zeker als je rij/faalangst heb. Van mijn angst ben ik nu van af. Ik ga nu met plezier achter het stuur zitten, dat was een jaar geleden wel anders.
Tijdens de lessen ga je stap voor stap naar het volgende onderdeel. Alles word rustig door genomen. Als je alle onderdelen goed beheert ben je klaar voor de examens. Deze worden niet te vroeg en ook niet te laat aangevraagd. Ik ben blij dat ik me rijlessen bij rijschool goedhart heb genomen. Een eerlijke, fijne en gezellige rij school.”

Anouk Kuyper

Goede en leuke rijschool! Ben blij dat ik bij hem kon lessen, zeker een aanrader!”

Mikey Lindeboom

In 1 keer geslaagd! Ik had nooit gedacht dat ik met zoveel plezier achter het stuur kon zitten! Fons is een geweldige instructeur, die met veel plezier, aandacht, geduld en enthousiasme lesgeeft. Hij kijkt naar wie je bent en wat goed voor je is.
Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en zelfvertrouwen krijgt. Ik ben hem ontzettend dankbaar hiervoor, en zal nog vaak aan zijn lessen terugdenken!”

Willow Wahl

“Ik heb mijn rijbewijs al een aantal jaar, maar vond het nog altijd eng om te gaan autorijden. Ik vond dat ik het nu maar eens op moest gaan pakken. Fons is een fijne instructeur die het rustig stap voor stap uitlegt en alle tijd voor je neemt. Ook hield hij goed in de gaten wat de aandachtspunten waren. Ik dacht altijd dat het autorijden nooit zou lukken, door mijn angst voor autorijden. Nu weet ik dat het een gebrek aan ervaring was. Inmiddels ga ik steeds meer zelf de weg op. Ik heb er nu vertrouwen in dat ik het kan dankzij Fons.”

Marlou

“Heb zojuist mijn rijbewijs gehaald, ben zeker blij met de lessen die Fons Goedhart verzorgd heeft. Duidelijke en doelgerichte uitleg, super bedankt Fons!”

Niek Kamp

Rijdt jij binnenkort rond in Sint Pancras

Door een beproefde lesmethode en kennis over Sint Pancras, zijn de lessen gegarandeerd ontspannen en stukje bij beetje zal er meer van je gevraagd worden. Zo voel jij je nooit overdonderd in het verkeer en is je aandacht op de juiste momenten waar het hoort. We werken samen aan jouw ontwikkeling van veilig en verantwoord rijden. We beginnen bij jou in Sint Pancras zodat je de weg weet en vooral met techniek en verkeersveiligheid bezig kunt houden. Je ziet alles wordt in het werk gesteld om jou met gemak richting het examen te leiden. Kom gezellig bij mij lessen en ervaar hoe gemakkelijk autorijles kan zijn!

Je rijbewijs halen bij Autorijschool Goedhart nabij Sint Pancras

Woon je in Sint Pancras of in de omgeving en wil je in je eigen tempo je rijbewijs halen? Neem dan contact op met Autorijschool Goedhart. Ik heet Fons en ik ben de rijinstructeur en eigenaar van deze rijschool. De manier waarop ik rijlessen verzorg, wordt als zeer prettig ervaren door mijn leerlingen. Dat komt omdat ik erg ontspannen en geduldig ben. Ik verhef ook nooit mijn stem.

Een andere belangrijke reden om je rijbewijs te halen bij mijn autorijschool nabij Sint Pancras, is het feit dat je bij mij nooit teveel betaalt voor je autorijlessen. Daarnaast ontvang je altijd advies op maat en krijg je persoonlijke begeleiding. Als je voor mijn rijschool kiest, dan krijg je kwaliteit, persoonlijke aandacht en rust. Er is natuurlijk een reden voor dat mijn slagingspercentage boven het landelijke gemiddelde ligt!

Bij mij rijschool autorijlessen volgen nabij Sint Pancras

Wil je graag je rijbewijs halen in jouw eigen tempo?

Dan zit je bij mijn autorijschool nabij Sint Pancras helemaal goed.
Bel: 06-30090060 of stuur een e-mail: info@autorijschoolgoedhart.nl.

Privé rijlessen voor optimaal resultaat

Mijn rijlessen nabij Sint Pancras zijn van goede kwaliteit, omdat je altijd privé rijlessen krijgt bij mijn rijschool. Dit houdt in dat er geen andere leerling in de auto zit, die ook aandacht nodig heeft. Het is bij mijn autorijschool ook niet nodig om andere leerlingen weg te brengen of op te halen.

Aangezien ik tijdens de autorijlessen uitsluitend aandacht heb voor jouw rijvaardigheden, kun je elke les het maximale eruit halen zodat je zo snel mogelijk in het bezit bent van je rijbewijs. Ook goed om te vermelden, is dat elke rijles exact 60 minuten duurt. Deze tijd gaat in vanaf het moment dat jij in Sint Pancras in de auto stapt. Je wordt dus thuis opgehaald en ik breng je na de les ook weer terug.

Kosten van de rijlessen nabij Sint Pancras

Wat je betaalt voor de rijlessen in of omtrent Sint Pancras is afhankelijk van het pakket dat je kiest bij mijn rijschool. Zo is er een pakket van 20 lesuren die je kunt afsluiten vanaf €780,-. De lesuren zijn uiteraard 60 minuten lang.

Naast autorijlessen kun je tevens voor pakketten kiezen waar het eerste examen en/of de tussentijdse toets is inbegrepen in de prijs.

Weet je van jezelf dat je rijangst of faalangst hebt? Ook dan kun je terecht bij mijn rijschool. Ik ben namelijk gespecialiseerd hierin. Ik kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je leert om rustig te blijven tijdens de rijlessen en je voorzien van vele praktische tips voor later.

Lespakketten

Pakket A

990,-20 lesuren (60 minuten)

Pakket B

1112,5020 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket C

1215,-20 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

Pakket D

1455,-30 lesuren (60 minuten)

Pakket E

1577,5030 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket F

1690,-30 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

*Autohuur 100,- euro

Over autorijschool Goedhart

Bij Autorijschool Goedhart krijg je de volle aandacht tijdens de rijles. Autorijles volg je bij mijn rijschool namelijk altijd in je eentje. Hierdoor krijgt iedereen op de juiste manier les in autorijden. Heb je last van faalangst? Dan houd ik daar rekening mee en zorgen we ervoor dat je alsnog zelfverzekerd de auto instapt bij het halen van je rijbewijs. We houden iedere rijles goed bij wat we hebben gedaan en waar we je moeite mee hebt. Hierdoor ontstaat een proces waar je doelgericht en in jouw tempo rijles krijgt en je rijbewijs haalt. Wil je eens meemaken hoe een les in autorijden eruit ziet bij rijschool Goedhart? Neem dan contact op voor een proefles bij onze rijschool.