Autorijschool Goedhart

Rijschool Sint Pancras

Rijschool Sint Pancras

Wil jij, je rijbewijs halen? En heb je daarvoor een goede rijschool in PLAATS nodig? Neem dan contact op met rijschool Goedhart. Ik ben Fons en kom graag bij jou langs in Sint Pancras, om samen jouw rijbewijs realiteit te maken.

Als instructeur vind ik het belangrijk dat ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor weet ik dat jij gegarandeerd met de juiste vaardigheden het examen in zal gaan. Vaardigheden in veiligheid, verkeersregels, techniek en kennis over de auto zijn hier de hoofdzakelijke onderdelen van de lessen.

Rijdt jij binnenkort rond in Sint Pancras

Door een beproefde lesmethode en kennis over Sint Pancras, zijn de lessen gegarandeerd ontspannen en stukje bij beetje zal er meer van je gevraagd worden. Zo voel jij je nooit overdonderd in het verkeer en is je aandacht op de juiste momenten waar het hoort. We werken samen aan jouw ontwikkeling van veilig en verantwoord rijden. We beginnen bij jou in Sint Pancras zodat je de weg weet en vooral met techniek en verkeersveiligheid bezig kunt houden. Je ziet alles wordt in het werk gesteld om jou met gemak richting het examen te leiden. Kom gezellig bij mij lessen en ervaar hoe gemakkelijk autorijles kan zijn!

Je rijbewijs halen bij Autorijschool Goedhart nabij Sint Pancras

Woon je in Sint Pancras of in de omgeving en wil je in je eigen tempo je rijbewijs halen? Neem dan contact op met Autorijschool Goedhart. Ik heet Fons en ik ben de rijinstructeur en eigenaar van deze rijschool. De manier waarop ik rijlessen verzorg, wordt als zeer prettig ervaren door mijn leerlingen. Dat komt omdat ik erg ontspannen en geduldig ben. Ik verhef ook nooit mijn stem.

Een andere belangrijke reden om je rijbewijs te halen bij mijn autorijschool nabij Sint Pancras, is het feit dat je bij mij nooit teveel betaalt voor je autorijlessen. Daarnaast ontvang je altijd advies op maat en krijg je persoonlijke begeleiding. Als je voor mijn rijschool kiest, dan krijg je kwaliteit, persoonlijke aandacht en rust. Er is natuurlijk een reden voor dat mijn slagingspercentage boven het landelijke gemiddelde ligt!

Rijschool Sint Pancras

Bij mij rijschool autorijlessen volgen nabij Sint Pancras

Wil je graag je rijbewijs halen in jouw eigen tempo?

Dan zit je bij mijn autorijschool nabij Sint Pancras helemaal goed.
Bel: 06-30090060 of stuur een e-mail: info@autorijschoolgoedhart.nl.

Privé rijlessen voor optimaal resultaat

Mijn rijlessen nabij Sint Pancras zijn van goede kwaliteit, omdat je altijd privé rijlessen krijgt bij mijn rijschool. Dit houdt in dat er geen andere leerling in de auto zit, die ook aandacht nodig heeft. Het is bij mijn autorijschool ook niet nodig om andere leerlingen weg te brengen of op te halen.

Aangezien ik tijdens de autorijlessen uitsluitend aandacht heb voor jouw rijvaardigheden, kun je elke les het maximale eruit halen zodat je zo snel mogelijk in het bezit bent van je rijbewijs. Ook goed om te vermelden, is dat elke rijles exact 60 minuten duurt. Deze tijd gaat in vanaf het moment dat jij in Sint Pancras in de auto stapt. Je wordt dus thuis opgehaald en ik breng je na de les ook weer terug.

Kosten van de rijlessen nabij Sint Pancras

Wat je betaalt voor de rijlessen in of omtrent Sint Pancras is afhankelijk van het pakket dat je kiest bij mijn rijschool. Zo is er een pakket van 20 lesuren die je kunt afsluiten vanaf €780,-. De lesuren zijn uiteraard 60 minuten lang.

Naast autorijlessen kun je tevens voor pakketten kiezen waar het eerste examen en/of de tussentijdse toets is inbegrepen in de prijs.

Weet je van jezelf dat je rijangst of faalangst hebt? Ook dan kun je terecht bij mijn rijschool. Ik ben namelijk gespecialiseerd hierin. Ik kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je leert om rustig te blijven tijdens de rijlessen en je voorzien van vele praktische tips voor later.

Over autorijschool Goedhart

Bij Autorijschool Goedhart krijg je de volle aandacht tijdens de rijles. Autorijles volg je bij mijn rijschool namelijk altijd in je eentje. Hierdoor krijgt iedereen op de juiste manier les in autorijden. Heb je last van faalangst? Dan houd ik daar rekening mee en zorgen we ervoor dat je alsnog zelfverzekerd de auto instapt bij het halen van je rijbewijs. We houden iedere rijles goed bij wat we hebben gedaan en waar we je moeite mee hebt. Hierdoor ontstaat een proces waar je doelgericht en in jouw tempo rijles krijgt en je rijbewijs haalt. Wil je eens meemaken hoe een les in autorijden eruit ziet bij rijschool Goedhart? Neem dan contact op voor een proefles bij onze rijschool.