Autorijschool Goedhart

Rijschool Waarland

Rijschool Waarland

Wil jij, je rijbewijs halen? En heb je daarvoor een goede rijschool in Waarland nodig? Neem dan contact op met rijschool Goedhart. Ik ben Fons en kom graag bij jou langs in Waarland, om samen jouw rijbewijs realiteit te maken.

Als instructeur vind ik het belangrijk dat ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor weet ik dat jij gegarandeerd met de juiste vaardigheden het examen in zal gaan. Vaardigheden in veiligheid, verkeersregels, techniek en kennis over de auto zijn hier de hoofdzakelijke onderdelen van de lessen.

Rijd jij binnenkort rond in Waarland?

Door een beproefde lesmethode en kennis over Waarland, zijn de lessen gegarandeerd ontspannen en stukje bij beetje zal er meer van je gevraagd worden. Zo voel jij je nooit overdonderd in het verkeer en is je aandacht op de juiste momenten waar het hoort. We werken samen aan jouw ontwikkeling van veilig en verantwoord rijden. We beginnen bij jou in Waarland zodat je de weg weet en vooral met techniek en verkeersveiligheid bezig kunt houden. Je ziet alles wordt in het werk gesteld om jou met gemak richting het examen te leiden. Kom gezellig bij mij lessen en ervaar hoe gemakkelijk autorijles kan zijn!

Dit zeggen oud-leerlingen

Al meer dan 10 jaar had ik geen auto meer gereden en door rijangst werd de drempel om het weer op te pakken steeds hoger. Maar door de rustige, ontspannen en coachende privélessen van Fons kreeg ik langzaam de auto (en mijn rijangst ;-)) weer onder controle. Fons voelde goed aan wat ik nodig had en gaf fijne feedback. Wat mij ook erg geholpen heeft is dat we een aantal lessen in mijn eigen auto hebben kunnen rijden. Hierdoor kreeg ik steeds meer vertrouwen en afgelopen herfstvakantie ben ik zelfs alleen naar Luxemburg gereden! Wat voelde ik me trots. Bedankt Fons, ik vind autorijden weer leuk en heb een stuk vrijheid terug!”

Zora

Onlangs geslaagd met dank aan de rijlessen van Fons. Ik kwam bij Fons terecht na het meerdere malen zakken bij een andere rijschool. Al in de eerste les werd meteen het verschil in kwaliteit duidelijk, namelijk vele malen beter. Fons geeft duidelijk en eerlijk les, en brengt je goed op de hoogte van waar je staat. De feedback die je krijgt tijdens de lessen zijn duidelijk en geven je een goed idee waar je aan moet werken. Ik ben erg tevreden over de rijschool en zou deze ook zeker aanraden aan anderen.”

Sybren Geel

“Ik heb altijd met veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij Fons. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en legt echt de focus op de punten die aandacht nodig hebben. Fons was ook altijd wel in voor een praatje wat het lessen ook gezellig maakte. Door Fons zijn manier van lesgeven ben ik in 1x geslaagd! Daarvoor erg bedankt Fons!!”

Romy

“Rijschool goedhart is een hele fijne rijschool. Zeker als je rij/faalangst heb. Van mijn angst ben ik nu van af. Ik ga nu met plezier achter het stuur zitten, dat was een jaar geleden wel anders.
Tijdens de lessen ga je stap voor stap naar het volgende onderdeel. Alles word rustig door genomen. Als je alle onderdelen goed beheert ben je klaar voor de examens. Deze worden niet te vroeg en ook niet te laat aangevraagd. Ik ben blij dat ik me rijlessen bij rijschool goedhart heb genomen. Een eerlijke, fijne en gezellige rij school.”

Anouk Kuyper

Goede en leuke rijschool! Ben blij dat ik bij hem kon lessen, zeker een aanrader!”

Mikey Lindeboom

In 1 keer geslaagd! Ik had nooit gedacht dat ik met zoveel plezier achter het stuur kon zitten! Fons is een geweldige instructeur, die met veel plezier, aandacht, geduld en enthousiasme lesgeeft. Hij kijkt naar wie je bent en wat goed voor je is.
Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en zelfvertrouwen krijgt. Ik ben hem ontzettend dankbaar hiervoor, en zal nog vaak aan zijn lessen terugdenken!”

Willow Wahl

“Ik heb mijn rijbewijs al een aantal jaar, maar vond het nog altijd eng om te gaan autorijden. Ik vond dat ik het nu maar eens op moest gaan pakken. Fons is een fijne instructeur die het rustig stap voor stap uitlegt en alle tijd voor je neemt. Ook hield hij goed in de gaten wat de aandachtspunten waren. Ik dacht altijd dat het autorijden nooit zou lukken, door mijn angst voor autorijden. Nu weet ik dat het een gebrek aan ervaring was. Inmiddels ga ik steeds meer zelf de weg op. Ik heb er nu vertrouwen in dat ik het kan dankzij Fons.”

Marlou

“Heb zojuist mijn rijbewijs gehaald, ben zeker blij met de lessen die Fons Goedhart verzorgd heeft. Duidelijke en doelgerichte uitleg, super bedankt Fons!”

Niek Kamp

Zoek jij naar een rijschool in Waarland?

Ben jij zoekende naar een prettige rijschool in Waarland? Laat mij jou helpen je rijbewijs te halen. Ik ben Fons, auto-instructeur bij Autorijschool Goedhart. Ik geef rijles op een rustige en ontspannen wijze en volledig in jouw tempo. Op die manier heb jij via mijn autorijles in no time het rijbewijs in bezit. Mijn autorijschool heeft niet voor niets een zeer hoog slagingspercentage! Benieuwd? Neem contact met me op vanuit Waarland.

Rijles in Waarland met 1-op-1 begeleiding

Mijn rijschool staat bekend om de 100% persoonlijke aandacht. Zo is elke rijles die ik in en om Waarland geef, een privéles. Hierdoor kan ik je mijn volledige aandacht geven. Elke les heeft jouw persoonlijke ontwikkeling als uitgangspunt.
Om deze overzichtelijk in kaart te brengen, maak ik gebruik van leskaarten. Na elke autorijles vullen we jouw eigen leskaart in. Op die manier zien we in één oogopslag wat jouw verbeterpunten zijn. Superhandig voor de volgende rijles!

Rijschool Goedhart

Bemachtig voordelig je rijbewijs in Waarland

Vaak wordt gedacht dat autorijles heel veel geld kost. Bij mij gelukkig niet. Ik bied je de juiste middelen en methoden, waarmee je voordelig je rijbewijs kunt bemachtigen. Zo starten de 60 minuten van elke autorijles in Waarland pas, zodra je ingestapt bent in de lesauto.

Je geniet dus altijd van een heel uur rijles. Ook zorg ik dat je je optimaal kunt voorbereiden op het theorie-examen. Volg daarvoor het educatieprogramma van mijn autorijschool. Kortom, zelfverzekerd en snel het rijbewijs halen? Kies voor mijn rijschool.

Mijn lespakketten

Pakket A

990,-20 lesuren (60 minuten)

Pakket B

1112,5020 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket C

1215,-20 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

Pakket D

1455,-30 lesuren (60 minuten)

Pakket E

1577,5030 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket F

1690,-30 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

*Autohuur 100,- euro

Autorijschool in Waarland

Veel oud-leerlingen van mijn rijschool benoemden mijn rustige en ontspannen aanpak als een groot pluspunt. Ik word niet boos, zet je niet onder druk tijdens de autorijles en denk niet in fouten, maar in leermomenten. Het is dan ook geen verrassing dat veel mensen met rij- en faalangst mijn autorijschool weten te vinden. Wil jij je opgeven voor mijn rijlessen? Meld je dan eventueel eerst aan voor een proefles in Waarland. Deze is gratis als je bij mij komt lessen, duurt 60 minuten en biedt jou een leuke eerste kennismaking met rijles. Plan deze les direct in!

Haal je rijbewijs via mijn rijschool nabij Waarland

Ben jij in Waarland klaar voor het volgen van autorijles? Meld je aan bij Autorijschool Goedhart. Ik help jou op een prettige en ontspannen wijze aan je rijbewijs.

Bel naar 06-30090060 of mail naar info@autorijschoolgoedhart.nl. Ik kom graag vanaf mijn autorijschool naar Waarland voor jouw eerste rijles!

Over autorijschool Goedhart

Bij Autorijschool Goedhart krijg je de volle aandacht tijdens de rijles. Autorijles volg je bij mijn rijschool namelijk altijd in je eentje. Hierdoor krijgt iedereen op de juiste manier les in autorijden. Heb je last van faalangst? Dan houd ik daar rekening mee en zorgen we ervoor dat je alsnog zelfverzekerd de auto instapt bij het halen van je rijbewijs. We houden iedere rijles goed bij wat we hebben gedaan en waar we je moeite mee hebt. Hierdoor ontstaat een proces waar je doelgericht en in jouw tempo rijles krijgt en je rijbewijs haalt. Wil je eens meemaken hoe een les in autorijden eruit ziet bij rijschool Goedhart? Neem dan contact op voor een proefles bij onze rijschool.