Autorijschool Goedhart

Rijschool Heerhugowaard

Rijschool Heerhugowaard – Ontspannen leren rijden!

Kan jij niet wachten tot je zelf auto mag rijden? En wil je lessen in een aangename setting? Goedhart Rijschool in Heerhugowaard is dan voor jou! Fons heeft meer dan tien jaren ervaring als rijinstructeur en is onder andere expert op het gebied van faalangst.

De rijles in Heerhugowaard bij Fons is altijd goed verzorgd en to the point. Geen fratsen gewoon goede instructies en dat in een gezellige ontspannen setting. We kijken naar jouw rijstijl en hoe je veilig volgens de regels straks vol vertrouwen de weg op kunt.

Dit zeggen onze geslaagden

Al meer dan 10 jaar had ik geen auto meer gereden en door rijangst werd de drempel om het weer op te pakken steeds hoger. Maar door de rustige, ontspannen en coachende privélessen van Fons kreeg ik langzaam de auto (en mijn rijangst ;-)) weer onder controle. Fons voelde goed aan wat ik nodig had en gaf fijne feedback. Wat mij ook erg geholpen heeft is dat we een aantal lessen in mijn eigen auto hebben kunnen rijden. Hierdoor kreeg ik steeds meer vertrouwen en afgelopen herfstvakantie ben ik zelfs alleen naar Luxemburg gereden! Wat voelde ik me trots. Bedankt Fons, ik vind autorijden weer leuk en heb een stuk vrijheid terug!”

Zora

Onlangs geslaagd met dank aan de rijlessen van Fons. Ik kwam bij Fons terecht na het meerdere malen zakken bij een andere rijschool. Al in de eerste les werd meteen het verschil in kwaliteit duidelijk, namelijk vele malen beter. Fons geeft duidelijk en eerlijk les, en brengt je goed op de hoogte van waar je staat. De feedback die je krijgt tijdens de lessen zijn duidelijk en geven je een goed idee waar je aan moet werken. Ik ben erg tevreden over de rijschool en zou deze ook zeker aanraden aan anderen.”

Sybren Geel

“Ik heb altijd met veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij Fons. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en legt echt de focus op de punten die aandacht nodig hebben. Fons was ook altijd wel in voor een praatje wat het lessen ook gezellig maakte. Door Fons zijn manier van lesgeven ben ik in 1x geslaagd! Daarvoor erg bedankt Fons!!”

Romy

“Rijschool goedhart is een hele fijne rijschool. Zeker als je rij/faalangst heb. Van mijn angst ben ik nu van af. Ik ga nu met plezier achter het stuur zitten, dat was een jaar geleden wel anders.
Tijdens de lessen ga je stap voor stap naar het volgende onderdeel. Alles word rustig door genomen. Als je alle onderdelen goed beheert ben je klaar voor de examens. Deze worden niet te vroeg en ook niet te laat aangevraagd. Ik ben blij dat ik me rijlessen bij rijschool goedhart heb genomen. Een eerlijke, fijne en gezellige rij school.”

Anouk Kuyper

Goede en leuke rijschool! Ben blij dat ik bij hem kon lessen, zeker een aanrader!”

Mikey Lindeboom

In 1 keer geslaagd! Ik had nooit gedacht dat ik met zoveel plezier achter het stuur kon zitten! Fons is een geweldige instructeur, die met veel plezier, aandacht, geduld en enthousiasme lesgeeft. Hij kijkt naar wie je bent en wat goed voor je is.
Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en zelfvertrouwen krijgt. Ik ben hem ontzettend dankbaar hiervoor, en zal nog vaak aan zijn lessen terugdenken!”

Willow Wahl

“Ik heb mijn rijbewijs al een aantal jaar, maar vond het nog altijd eng om te gaan autorijden. Ik vond dat ik het nu maar eens op moest gaan pakken. Fons is een fijne instructeur die het rustig stap voor stap uitlegt en alle tijd voor je neemt. Ook hield hij goed in de gaten wat de aandachtspunten waren. Ik dacht altijd dat het autorijden nooit zou lukken, door mijn angst voor autorijden. Nu weet ik dat het een gebrek aan ervaring was. Inmiddels ga ik steeds meer zelf de weg op. Ik heb er nu vertrouwen in dat ik het kan dankzij Fons.”

Marlou

“Heb zojuist mijn rijbewijs gehaald, ben zeker blij met de lessen die Fons Goedhart verzorgd heeft. Duidelijke en doelgerichte uitleg, super bedankt Fons!”

Niek Kamp

Zelf binnen de kortste keren rijden in Heerhugowaard

Goedhart is in Heerhugowaard de rijschool voor jouw. Veiligheid staat voorop gevolgd door een gevoel van zekerheid binnen de lessen en waar nodig zullen we de aandacht verscherpen voor verbetering. Bij Fons ben je aan het juiste adres voor een grondige aanpak van je kennis en kunnen op het gebied van rijvaardigheid. Nauwkeurigheid op een relaxte wijze is de kracht van Fons. Zoek jij nog een rijschool, zoek dan niet verder, hier zit je goed. Neem snel contact op met rijschool Goedhart.

Rijbewijs halen in Heerhugowaard?

Ben je woonachtig in Heerhugowaard of omgeving en wil je graag leren rijden in jouw tempo? Kies dan voor Autorijschool Goedhart. Mijn naam in Fons en ik ben rij-instructeur en de eigenaar van de rijschool. Mijn manier van rijlessen geven wordt door elke leerling als zeer prettig ervaren. Dat komt omdat ik erg geduldig ben, ontspannen en nooit mijn stem tegen je zou verheffen.

Een andere hele belangrijke reden om bij mijn autorijschool je rijbewijs te halen, is dat ik je nooit te veel laat betalen voor je autorijlessen en je nooit te veel rijlessen laat volgen. Daarnaast krijg je advies op maat en een persoonlijke begeleiding die geheel is afgestemd op jouw niveau. Wanneer je voor mijn rijopleiding kiest, kies je voor kwaliteit, rust en persoonlijke aandacht. Het is niet voor niets dat mijn slagingspercentage ver boven het landelijk gemiddelde ligt!

Privé autorijles in Heerhugowaard

Ik ben zeer sterk van mening dat mijn rijlessen van uitstekende kwaliteit zijn, omdat je bij mijn rijschool altijd privé rijlessen krijgt. Dit betekent dat er niet nog een andere leerling in de auto zit die aandacht vraagt. Ook hoef je bij mijn autorijschool geen andere leerlingen op te halen of weg te brengen.

Omdat ik me tijdens de autorijles volledig op jouw rijvaardigheden kan concentreren, kun je het meeste halen uit elke rijles. Hierdoor leer je sneller en beter en kun je misschien zelfs eerder je rijbewijs halen. Elke rijles duurt 60 minuten en gaat pas in wanneer jij in mijn auto stapt. Ik haal je dus gewoon op en ik breng je weer netjes terug.

Kosten rijles Heerhugowaard

Pakket A

990,-20 lesuren (60 minuten)

Pakket B

1112,5020 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket C

1215,-20 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

Pakket D

1455,-30 lesuren (60 minuten)

Pakket E

1577,5030 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket F

1690,-30 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

*Autohuur 100,- euro

De kosten voor de rijlessen in of om Heerhugowaard zijn afhankelijk van het pakket dat je bij mijn rijschool afsluit. Een pakket van 20 lesuren van 60 minuten is al verkrijgbaar vanaf €870,-.

Je kunt naast de autorijlessen ook voor een pakket kiezen waarbij ook het eerste examen in de prijs is opgenomen en/of de tussentijdse toets.

Daarnaast heeft mijn autorijschool nog pakketten met 30 autorijlessen. Heb je last van faalangst of van rijangst? Dan zit je bij mijn rijschool ook goed. Ik heb namelijk een specialisatie hierin. Zo kan ik je tijdens de rijlessen rustig houden en je voorzien van ontelbaar veel praktische tips.

Rijschool Goedhart

Gratis eerste les bij dé rijschool in Heerhugowaard

Ben je er klaar voor om je rijbewijs te halen op een rustig tempo? Kies dan voor mijn Rijschool in Heerhugowaard. Voor meer informatie of voor een kennismakingsgesprek bel naar: 06-30090060. Mijn e-mailadres: info@autorijschoolgoedhart.nl. Voor rijles in Heerhugowaard bij een ontspannen rijschool ben je bij Autorijschool Goedhart aan het goede adres.