Autorijschool Goedhart

Rijschool Heerhugowaard

Rijschool Heerhugowaard helpt jou aan het rijbewijs!

Kan jij niet wachten tot je zelf een auto mag rijden? En wil je lessen in een aangename setting? Rijschool Goedhart in Heerhugowaard, is dan de rijschool voor jou! Fons heeft vele jaren kennis als rijinstructeur en is onder andere expert op het gebied van faalangst.

De lessen bij Fons zijn altijd goed verzorgd en to the point. Geen fratsen gewoon goede instructies en dat in een gezellige ontspannen setting. Er wordt gekeken naar jouw rijstijl en hoe je veilig volgens de regels, straks vol vertrouwen de weg van Heerhugowaard op kunt.

Zelf binnen de kortste keren rijden in Heerhugowaard

Goedhart is in Heerhugowaard, de rijschool voor jouw. Veiligheid staat voorop gevolgd door een gevoel van zekerheid binnen de lessen en waar nodig zullen we de aandacht verscherpen voor verbetering. Bij Fons ben je aan het juiste adres voor een grondige aanpak van je kennis en kunnen op het gebied van rijvaardigheid. Nauwkeurigheid op een relaxte wijze is de kracht van Fons. Zoek jij nog een rijschool, zoek dan niet verder, hier zit je goed. Neem snel contact op met rijschool Goedhart.

Rijbewijs halen in Heerhugowaard?

Ben je woonachtig in Heerhugowaard of omgeving en wil je graag je rijbewijs halen in jouw tempo? Kies dan voor Autorijschool Goedhart. Mijn naam in Fons en ik ben rijinstructeur en de eigenaar van de rijschool. Mijn manier van rijlessen geven wordt door elke leerling als zeer prettig ervaren. Dat komt omdat ik erg geduldig ben, ontspannen en nooit mijn stem tegen je zou verheffen.

Een andere hele belangrijke reden om bij mijn autorijschool nabij Heerhugowaard je rijbewijs te halen, is dat ik je nooit te veel laat betalen voor je autorijlessen en je nooit te veel rijlessen laat volgen. Daarnaast krijg je advies op maat en een persoonlijke begeleiding die geheel is afgestemd op jouw niveau. Wanneer je voor mijn rijschool kiest, kies je voor kwaliteit, rust en persoonlijke aandacht. Het is niet voor niets dat mijn slagingspercentage boven het landelijk gemiddelde ligt!

Privé autorijles in Heerhugowaard

Ik ben zeer sterk van mening dat mijn rijlessen nabij Heerhugowaard van uitstekende kwaliteit zijn, omdat je bij mijn rijschool altijd privé rijlessen krijgt. Dit betekent dat er niet nog een andere leerling in de auto zit die aandacht vraagt. Ook hoef je bij mijn autorijschool geen andere leerlingen op te halen of weg te brengen.

Omdat ik me tijdens de autorijles volledig op jouw rijvaardigheden kan concentreren, kun je het meeste halen uit elke rijles. Hierdoor leer je sneller en beter en kun je misschien zelfs eerder je rijbewijs halen. Elke rijles duurt 60 minuten en gaat pas in wanneer jij in Heerhugowaard of omgeving in mijn auto stapt. Ik haal je dus gewoon op en ik breng je weer netjes terug.

Kosten rijles Heerhugowaard

De kosten voor de rijlessen in of om Heerhugowaard zijn afhankelijk van het pakket dat je bij mijn rijschool afsluit. Een pakket van 20 lesuren van 60 minuten is al verkrijgbaar vanaf €780,-.

Je kunt naast de autorijlessen ook voor een pakket kiezen waarbij ook het eerste examen in de prijs is opgenomen en/of de tussentijdse toets.

Daarnaast heeft mijn autorijschool nog pakketten met 30 autorijlessen. Heb je last van faalangst of van rijangst? Dan zit je bij mijn rijschool ook goed. Ik heb namelijk een specialisatie hierin. Zo kan ik je tijdens de rijlessen rustig houden en je voorzien van ontelbaar veel praktische tips.

Rijschool Heerhugowaard

Je eerste autorijles Heerhugowaard

Ben je er klaar voor om je rijbewijs te halen op een rustig tempo? Kies dan voor mijn autorijschool nabij Heerhugowaard. Voor meer informatie of voor een kennismakingsgesprek bel naar: 06-30090060. Mijn e-mailadres: info@autorijschoolgoedhart.nl. Voor rijles bij een betrouwbare rijschool in de omgeving van Heerhugowaard ben je bij Aurtorijschool Goedhart aan het goede adres.

Over autorijschool Goedhart

Bij Autorijschool Goedhart krijg je de volle aandacht tijdens de rijles. Autorijles volg je bij mijn rijschool namelijk altijd in je eentje. Hierdoor krijgt iedereen op de juiste manier les in autorijden. Heb je last van faalangst? Dan houd ik daar rekening mee en zorgen we ervoor dat je alsnog zelfverzekerd de auto instapt bij het halen van je rijbewijs. We houden iedere rijles goed bij wat we hebben gedaan en waar we je moeite mee hebt. Hierdoor ontstaat een proces waar je doelgericht en in jouw tempo rijles krijgt en je rijbewijs haalt. Wil je eens meemaken hoe een les in autorijden eruit ziet bij rijschool Goedhart? Neem dan contact op voor een proefles bij onze rijschool.