Autorijschool Goedhart

Rijles

Ben jij klaar voor rijles?

Wil jij rijles gaan volgen? Kies dan voor een autorijschool waarbij jij je prettig en ontspannen voelt. Ik, Fons, ben rij instructeur bij Autorijschool Goedhart. Ik geef op een rustige en ongedwongen manier rijles. Bij elke les gaan we in jouw tempo je rijvaardigheid verbeteren. Iedereen is anders. Dit maakt ook dat iedereen het auto rijden anders ervaart. Ik speel hierop in door de rijles aan te passen naar de persoon. Hierdoor haalt iedereen op een efficiënte manier het rijbewijs.

€ 52,50 per les van een uur!

En de eerste les is geheel gratis.

Josefien

Met vertrouwen, geduld, humor en rust begeleidde hij me stap voor stap naar vandaag. Waarna ik – o wonder! – over een week mijn rijbewijs mag ophalen en de weg op kan. Enorm bedankt Fons!

Dassiel

deze man is zo gepassioneerd over zijn werk en is zo professioneel! Schreeuwt niet legt netjes uit wat en waar. Geeft je goede feedback en blijft in alle omstandigheden RUSTIG.

Menno uit Castricum

Fons legt uitstekend uit, biedt structuur en blijft vooral optimistisch. Ik heb Fons dan ook nog nooit horen schreeuwen bij een foutje.

Clarisa uit Alkmaar

Autorijschool Goedhart is een aanrader voor een ieder die op zoek is naar een rij-instructeur die zijn cursisten voorop stelt en maatwerk levert. 1000x dank Fons!

Fred uit Zwaag

Begonnen bij een andere rijschool , maar ik reed daar zonder plezier en met angst. Gelijk na een kleine proefrit met Fons zag hij de fouten en wist hoe hij die kon herstellen. Kleine aanpassingen hier en daar. Vrij snel daarna was ik geslaagd.

Marit Krijnen

Marit Krijnen

Begonnen bij een andere rijschool, maar iedere keer lukte het niet om te slagen.. Toen ben ik overgestapt naar Goedhart. Fons heeft mij iedere les gecoacht en mij nieuwe dingen geleerd! En vandaag in 1 keer geslaagd! Fons, onwijs bedankt voor de goede coaching en leerzame lessen!

Marit Krijnen

Kim de la Croix

rijles

Fons legt alles duidelijk en rustig uit, waardoor je op je gemak alles goed aanleert. Vandaag dan ook geslaagd dankzij de fijne lessen, bedankt!

Kim de la Croix

Rijles met 1 op 1 begeleiding

Wist je al dat elke rijles bij mijn rijschool een privéles is? Dit houdt in dat je geen andere leerlingen hoeft weg te brengen of op hoeft te halen. Dat betekent dat jij van mij de volle 100% aandacht krijgt. Zo kan ik heel goed focussen op wat er allemaal gebeurt.

Na elke les vullen we op jouw eigen leskaart in hoe het rijden ging en welke aandachts- en verbeterpunten we tegengekomen zijn. Zo zien we direct waar we de volgende autorijles aan gaan werken.

Rijles

Hoe ik mijn autorijles betaalbaar houd

Een auto kopen en autorijden zelf kan behoorlijk in de kosten lopen. Daarom draag ik er zorg voor dat mijn rijlessen betaalbaar blijven. Dit doe ik door het maximale uit elke rijles te halen. Zo begint jouw les pas, zodra je in de lesauto zit.

Zo geniet je van de volle 60 minuten les. Daarnaast help ik jou met mijn educatieprogramma graag zo snel mogelijk aan een rijbewijs. Met deze educatie bereid je je namelijk optimaal voor op het theorie-examen!

Ontdek hoe ik autorijles geef

Vaak hoor ik van (oud)leerlingen dat ze mijn aanpak zo waarderen. Ze noemen woorden als ‘ontspannen’, ‘rustig’ en ‘ongedwongen’. Bij mij hoef je niet bang te zijn dat ik boos word of gehaast ben. Ik denk niet in fouten, maar spreek liever over leermomenten.

Heb jij behoefte aan zo’n autorijles? Misschien omdat je wat last hebt van rij- of faalangst? Meld je dan aan voor een autorijles bij mij. Of volg eerst een proefles. Dan ontdek je vrijblijvend of autorijden wel of niet iets voor jou is. Deze proef rijles van 60 minuten kost je slechts € 35,- . Besluit je vervolgens meer lessen bij Rijschool Goedhart te volgen? Dan is deze les geheel gratis. Meer weten over rijangst en faalangst? Bezoek dan eens www.faalangst-rijschool.nl.

autorijles

Meld je aan voor rijles bij mijn rijschool

Wil jij rijles gaan volgen bij een rijschool waarbij jij je prettig en ontspannen voelt? Maak dan kennis met Autorijschool Goedhart. Plan jouw eerste autorijles in door te bellen naar 06-30090060 of stuur een mail naar info@autorijschoolgoedhart.nl. Ik kijk uit naar het geven van jouw eerste rijles!

Je kunt contact met me opnemen voor rijles in oa Akersloot, Alkmaar, Bergen, Broek op Langedijk , Castricum, Egmond, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk, Schagen, Sint Pancras, Uitgeest, Waarland en Warmenhuizen.

PAKKET A

20 lesuren (60 minuten)

€ 990,-

PAKKET B

20 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

€ 1112,50

PAKKET C

20 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

€ 1215,-

PAKKET D

30 lesuren (60 minuten)

€ 1455,-

PAKKET E

30 lesuren + T.T.T of eerste examen excl.*

€ 1577,50

PAKKET F

30 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

€ 1690,-

*Autohuur 100,- euro