Autorijschool Goedhart

Reviews

Wat vinden onze klanten?

Op deze pagina vind je een overzicht van alle reacties van klanten. Wil je zelf een review achterlaten? Klik dan hieronder op “schrijf een nieuw bericht”.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.215.182.81 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
18 berichten.
Stephan Stephan uit Heerhugowaard schreef op 13 maart 2020 om 14:24:
Vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!!!! Voorheen gereden met ANWB maar dat viel bij mij vies tegen, Hierna binnen 6 maanden mijn rijbewijs gehaald. Ik merkte zelf toen ik begon te lessen bij Fons dat de lessen wat rustgevender waren en duidelijker dan bij andere rijinstructeurs/rijscholen. Dit zorgde er voor dat ik meer zelfvertrouwen kreeg tijden het rijden. Voor degene die nog niet weet welke rijschool je moet keizen: Bij Goedhart rijden is zeker een aanrader!
Yaroushka Yaroushka uit Alkmaar schreef op 3 maart 2020 om 22:23:
Na mijn 2 zussen die allebei hun rijbewijs bij Fons hebben gehaald was het nu dan eindelijk mijn beurt! Ik vond het rijden ontzettend spannend en was in het begin erg onzeker. Fons bleef ten alle tijde rustig en zorgde voor veel positiviteit en vertrouwen. Vorige week vrijdag ben ik in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Fons, ontzettend bedankt voor de gezellige en leerzame lessen!
Alessandro Alessandro uit Heiloo schreef op 24 oktober 2019 om 10:26:
In één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen! Op sterk aanraden van vrienden die bij Fons hadden gereden had ik mezelf ingeschreven voor een proefles. Wat ik trof was een instructeur die op een kalme en heldere wijze mij de fijne kneepjes van het autorijden heeft geleerd, op een prettig tempo. Van spanning of druk om zo snel mogelijk af te rijden was geen sprake, pas toen ik alle vaardigheden onder de knie had, werd er gesproken over een examen. In iets meer dan drie maanden tijd was ik klaargestoomd om mezelf op de proef te stellen. Vlak voor mijn examen heb ik de nodige spanning ervaren. Gelukkig is de rust die Fons uitstraalt een perfect medicijn daartegen! Ik ben ontzettend blij dat ik het advies van mijn vrienden heb opgevolgd en bij Fons ben gaan rijden, ik had het niet beter kunnen treffen!
Liam Liam uit Alkmaar schreef op 12 oktober 2019 om 21:38:
Ik ben 36 jaar en heb heel lang angst gehad om auto te rijden. En om die reden ook nooit mijn rij examen geprobeerd te halen. Na lang speurwerk ben ik bij Fons terecht gekomen. Fons heeft mij op een hele relaxte manier van autorijden laten houden en ik heb in 1 keer mijn rijexamen gehaald! Absoluut een aanrader.
Willemijn Willemijn uit Obdam schreef op 6 augustus 2019 om 14:56:
In 1 keer geslaagd! Ik had nooit gedacht dat ik met zoveel plezier achter het stuur kon zitten! Fons is een geweldige instructeur, die met veel plezier, aandacht, geduld en enthousiasme lesgeeft. Hij kijkt naar wie je bent en wat goed voor je is. Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en zelfvertrouwen krijgt. Ik ben hem ontzettend dankbaar hiervoor, en zal nog vaak aan zijn lessen terugdenken!
Tobias Osinga Tobias Osinga uit Heiloo schreef op 21 maart 2019 om 09:09:
Onder de gedegen begeleiding van Fons ga ik zo mijn rijbewijs ophalen bij het gemeentehuis. Nooit gedacht dat ik het in 1 keer zou halen! Wat ik vooral erg gewaardeerd heb in Fons als rijleraar is dat hij altijd geduldig en postief bleef, waardoor ik me altijd bij hem op mijn gemak heb gevoeld en niet snel in de stress schoot. Ook werkt hij heel gestructureerd, brengt hij je goed op de hoogte van waar je staat en wat de volgende stappen zijn waar je met hem aan gaat werken. Ik heb Fons al aan verscheidene vrienden aangeraden als rijleraar en dat ga ik hier nu weer doen. Dus als je nog op zoek bent naar een rijleraar, aan Fons heb je een hele goede!!
Mariska Mariska uit Alkmaar schreef op 14 maart 2019 om 17:21:
Ik had niet gedacht dat ik ooit m'n rijbewijs zou kunnen halen. Al in het verleden veel rijlessen gehad, maar het leek steeds niet voor mij. Dankzij het geduld en het vertrouwen van Fons heb ik binnen een half jaar m'n rijbewijs gehaald. Zijn lessen heb ik altijd als prettig ervaren en ik zit nu vol trots en zelfvertrouwen achter het stuur. Of je nu faal-angst hebt, een beetje onzeker bent of gewoon gebaat bent bij een relaxte instructeur, ik kan iedereen adviseren om bij Fons te gaan lessen.
Josefien Josefien uit Schoorl schreef op 18 december 2018 om 14:35:
Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald. Met een geschiedenis van allerlei instructeurs, heeeel veel lessen en een jarenlang opgebouwd faal-gevoel en het idee dat ik het nooit ging halen, kwam ik terecht bij Fons. Met vertrouwen, geduld, humor en rust begeleidde hij me stap voor stap naar vandaag. Waarna ik - o wonder! - over een week mijn rijbewijs mag ophalen en de weg op kan. Enorm bedankt Fons!! Mijn bericht aan de lezers hier: zoek niet verder, plan lekker een lesje in bij Fons, ervaar de rust die hij uitstraalt, geloof in jezelf en voor je het weet zoef je over de wegen. Succes!
Kaya Kaya schreef op 17 oktober 2018 om 19:43:
Vandaag in 1 keer voor mijn praktijkexamen geslaagd! Iets wat ik met mijn stress voor praktijkexamens nooit had verwacht. Erg blij met het rust en geduld waarin Fons alles stap voor stap aan je uitlegt. Deze duidelijke instructies tijdens de lessen hebben mij echt het vertrouwen in mijn eigen kunnen gegeven en met resultaat dus! Ik kan lessen bij Fons aan iedereen aanraden!
Fred Fred uit Zwaag schreef op 5 oktober 2018 om 20:14:
Begonnen bij een andere rijschool , maar ik reed daar zonder plezier en met angst. Op een gegeven moment kon ik het niet meer aan en ben ik daar gestopt. Toen ben ik overgegaan naar Fons. Gelijk na een kleine proefrit zag hij de fouten en wist hoe hij die kon herstellen. Kleine aanpassingen hier en daar. aantal lessen gevolgd en voila ik ben vandaag geslaagd. 1 van de vele dingen die ik geleerd heb bij fons: Al rij je niet met plezier, dan doe je het verkeerd. Dus ik zeg ga bij Fons en dan haal je rijbewijs met plezier.
Clarisa Clarisa uit Alkmaar schreef op 28 september 2018 om 08:11:
Ik ben als "schakelgroentje" bij " meneer" Fons begonnen. Dacht dat het mij nooit zou lukken en overwoog voor een automaat te gaan. Door het geduld, goede uitleg en het op de juiste manier aanleren is het mij gelukt om een handgeschakelde auto te besturen. Dan kwamen de examens, ging niet van een leien dakje door eigen te doen. Super gefrustreerd, met 0,0 procent motivatie heeft Fons mij letterlijk erdoor heen gesleept. Als het even niet ging laste hij zelf een pauze in, moest mijn frustratie eruit was dat ook geen probleem. Om een lang verhaal kort te maken: Fons is naast een voortreffelijke instructeur, een soort "mentale coach", die je zo op je gemak stelt, altijd correct is, nooit verveelt om je het nog eens uit te leggen, desnoods voor te doen en het je nog eens te laten proberen tot dat je kunt. Ik heb mijn rijbewijs gehaald dankzij de professionaliteit van Fons Goedhart. Het heeft mij een aardige duit gekost, maar de begeleiding en ondersteuning van Fons was elke cent meer dan waard. Autorijschool Goedhart is een aanrader voor een ieder die op zoek is naar een rij-instructeur die zijn cursisten voorop stelt en maatwerk levert. 1000x dank Fons!
Menno Rijkhoff Menno Rijkhoff uit Castricum schreef op 28 augustus 2018 om 18:11:
Na de goede ervaring van mijn zus bij Fons kon ik het niet laten om mijn rijbewijs bij hem te halen. Ik heb van mijn keuze voor autorijschool Goedhart dan ook geen moment spijt gehad. Elke les is anders maar vooral ook leerzaam. Dit houdt het rijden interessant en leuk! Fons legt uitstekend uit, biedt structuur en blijft vooral optimistisch. Ik heb Fons dan ook nog nooit horen schreeuwen bij een foutje. Ook ik heb mijn tijd bij Fons als uitstekend ervaren en zou Fons aan iedereen aanbevelen.
Kim de la Croix Kim de la Croix uit Kim de la Croix schreef op 15 januari 2018 om 11:22:
Fons legt alles duidelijk en rustig uit, waardoor je op je gemak alles goed aanleert. Vandaag dan ook geslaagd dankzij de fijne lessen, bedankt!
Marit Krijnen Marit Krijnen uit Marit Krijnen schreef op 15 januari 2018 om 11:21:
Begonnen bij een andere rijschool, maar iedere keer lukte het niet om te slagen.. Toen ben ik overgestapt naar Goedhart. Fons heeft mij iedere les gecoacht en mij nieuwe dingen geleerd! En vandaag in 1 keer geslaagd! Fons, onwijs bedankt voor de goede coaching en leerzame lessen!
Marion B. Marion B. uit Marion B. schreef op 30 september 2016 om 15:04:
Al sinds mijn tienertijd had ik een grote angst voor auto rijden. Met veel leed en moeite had ik mijn rijbewijs gehaald, maar na een klein jaartje werd de angst me te veel en stopte ik met auto rijden. Na een flink aantal jaren begon het toch weer te kriebelen en besloot ik mijn angst aan te pakken. Toen ik me sterk genoeg voelde en er volledig aan toe was, ben ik via deze website bij Fons terecht gekomen. Het fijne van rijden bij Fons is dat hij totaal geen druk op me legde. Hij had goed door dat "moeten" en "te snel gaan" bij mij averechts werken; het rijden moest vooral "leuk" worden. Dus heel langzaam begon ik in de buurt te rijden en dat bouwden we langzaam op tot het rijden in Alkmaar. Alles ging op de juiste snelheid, niks werd geforceerd en Fons had prima door wanneer ik een stukje verder kon. Mede dankzij Fons rijd ik nu (dit keer) zonder angst zelfstandig heel Nederland door. Dus Fons, dank je wel!
Dassiel Dassiel uit Dassiel schreef op 30 september 2016 om 14:58:
Ik ben via mijn man terecht gekomen bij Fons. Hij had zijn rijbewijs daar in 1 keer behaald! Eerst had ik 2 randebielen als instructeurs. Je kent het wel ... schreeuwen als je wat fouts doet,4 uur achter elkaar rijden , niet op een normale manier dingen uitleggen, Op de telefoon tussen de ritten door! Uiteindelijk gezakt omdat ik zo onzeker was en zenuwachtig werd totaal niet begrepen. MAAR TOEN belde ik Fons en had een proefrit gedaan. WERELD VAN VERSCHIL deze man is zo gepassioneerd over zijn werk en is zo professioneel! Schreeuwd niet legt netjes uit wat en waar. Geeft je goede feedback en blijft in alle omstandigheden RUSTIG. er hangt dan ook echt een hele peaceful sfeertje wanneer je rijd. En dat was voor mij echt belangrijk na 6 lessen bij Fons in 1 keer bij hem geslaagd! GOEDHART maakt het verschil!Zit je eenbeetje in dezelfde situatie kwa rijschool Dan zou ik je deze rijschool ZEKER aanraden! Want het is echt elke cent waard!
André De Graaf André De Graaf uit André De Graaf schreef op 24 augustus 2016 om 15:02:
Gisteren geslaagd voor mijn rijexamen. Ben inmiddels 55 jaar en een paar jaar geleden dacht ik nu of nooit om toch nog mijn rijbewijs te halen. Het heeft wat langer geduurd dan ik gehoopt had maar dat lag zeker niet aan Fons. Hij is heel relaxed en bouwt de lessen rustig en geleidelijk op , wat ik als zeer prettig heb ervaren. Kortom zeer tevreden over zijn manier van rijles geven.
Stéphanie Stéphanie uit Stéphanie schreef op 7 augustus 2016 om 15:05:
Mijn voornemen was mijn rijbewijs te halen voordat mijn ouders oud waren en zouden beginnen te kwakkelen. Ik zou dan met ze naar de dokter kunnen rijden enzo.Wel een grote en spannende stap voor iemand die fervent fietser is en ook nog opgegroeid is met het idee te onhandig te zijn om een auto te besturen....De eerlijkheid gebiedt te zeggen: ik bleek geen natuurtalent en leren autorijden vond ik best een beetje eng. Het heeft een paar jaar geduurd en dankzij het geduld, de deskundigheid en het vertrouwen van Fons... is het gelukt!Vandaag heb ik, 41 jaar, mijn eerste rijbewijs aangevraagd.Fons, ik ben je zeer dankbaar voor de begeleiding bij deze grote stap in mijn leven!