Autorijschool Goedhart

Reviews

Wat vinden onze klanten?

Op deze pagina vind je een overzicht van alle reacties van klanten. Wil je zelf een review achterlaten? Klik dan hieronder op “schrijf een nieuw bericht”.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.224.133.198 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
28 berichten.
Ezra Ezra heeft geschreven op 30 november 2021 om 13:03
Onlangs geslaagd voor mijn rijbewijs. Nooit verwacht dat ik autorijden leuk zou gaan vinden. Lang uitgesteld om te beginnen en tijdens de eerste les op van de zenuwen. Dankzij het geduld en de rustige uitleg van Fons zit ik nu vol zelfvertrouwen achter het stuur.
Joyce Edel Joyce Edel heeft geschreven op 18 augustus 2021 om 15:26
Vandaag mocht ik eindelijk afrijden en ik ben boven mijn verwachting in 1 keer geslaagd! Afgelopen maanden met veel plezier elke week autorijles gehad van Fons. Ik ben zelf erg onzeker, maar met de juiste begeleiding en de positieve instelling van Fons is het mij toch gelukt om in 1 keer te slagen.
Niek Kamp Niek Kamp uit Alkmaar heeft geschreven op 26 maart 2021 om 18:41
Heb zojuist mijn rijbewijs gehaald, ben zeker blij met de lessen die Fons Goedhart verzorgd heeft. Duidelijke en doelgerichte uitleg, super bedankt Fons!
Marlou Marlou uit Alkmaar heeft geschreven op 25 februari 2021 om 10:59
Ik heb mijn rijbewijs al een aantal jaar, maar vond het nog altijd eng om te gaan autorijden. Ik vond dat ik het nu maar eens op moest gaan pakken. Fons is een fijne instructeur die het rustig stap voor stap uitlegt en alle tijd voor je neemt. Ook hield hij goed in de gaten wat de aandachtspunten waren. Ik dacht altijd dat het autorijden nooit zou lukken, door mijn angst voor autorijden. Nu weet ik dat het een gebrek aan ervaring was. Inmiddels ga ik steeds meer zelf de weg op. Ik heb er nu vertrouwen in dat ik het kan dankzij Fons.
Marisha Marisha uit Nijmegen heeft geschreven op 25 november 2020 om 18:57
Kort maar zeer [daad]krachtig bij Fons gelest. kórt, want 15 jaar geleden al wel mijn rijbewijs gehaald, maar nooit eigen auto gehad en aldu geen routine opgebouwd, in feite bovenal vrees. En bovendien nog een paar serieuze hobbels te gaan: rijden in het donker [destijds zelfs niet tijdens mn rijlessen gedaan], en in onbekend gebied op gps rijden [had je toen nog niet]. Met hulp van Fons, en zijn trefzekere aanwijzingen én geruststellingen, in die paar lessen deze hobbels genomen en daarmee een flinke slag zelfvertrouwen gewonnen – binnenkort ga ik beslist zelfstandig de auto pakken en mijn vrijheid [en kansen op mijn droombaan] hervatten! Dank, Fons!
Zora Zora uit Alkmaar heeft geschreven op 27 oktober 2020 om 11:48
Al meer dan 10 jaar had ik geen auto meer gereden en door rijangst werd de drempel om het weer op te pakken steeds hoger. Maar door de rustige, ontspannen en coachende privélessen van Fons kreeg ik langzaam de auto (en mijn rijangst ;-)) weer onder controle. Fons voelde goed aan wat ik nodig had en gaf fijne feedback. Wat mij ook erg geholpen heeft is dat we een aantal lessen in mijn eigen auto hebben kunnen rijden. Hierdoor kreeg ik steeds meer vertrouwen en afgelopen herfstvakantie ben ik zelfs alleen naar Luxemburg gereden! Wat voelde ik me trots. Bedankt Fons, ik vind autorijden weer leuk en heb een stuk vrijheid terug!
Sybren Geel Sybren Geel uit Egmond aan Zee heeft geschreven op 22 oktober 2020 om 21:38
Onlangs geslaagd met dank aan de rijlessen van Fons. Ik kwam bij Fons terecht na het meerdere malen zakken bij een andere rijschool. Al in de eerste les werd meteen het verschil in kwaliteit duidelijk, namelijk vele malen beter. Fons geeft duidelijk en eerlijk les, en brengt je goed op de hoogte van waar je staat. De feedback die je krijgt tijdens de lessen zijn duidelijk en geven je een goed idee waar je aan moet werken. Ik ben erg tevreden over de rijschool en zou deze ook zeker aanraden aan anderen.
Anna Karientidis Anna Karientidis uit Utrecht heeft geschreven op 20 oktober 2020 om 23:31
Super rijschool! Ik heb maanden heen en terug gereisd vanaf Utrecht naar Alkmaar met de trein, maar de lessen waren het zeker waard!! Vandaag in 1 keer geslaagd voor mij praktijk examen. Super dankbaar. Fons is een hele rustige en vriendelijke man, hij neemt de tijd voor je, legt alles goed uit en is super gezellig!! Bedankt voor alle gezellige rijlessen en het vele lachen, maar vooral de leerzame momenten. Ga het missen! Zeker een aanrader, je zal geen spijt krijgen!! Bedankt Fons
Romy Romy uit Heemskerk heeft geschreven op 10 september 2020 om 15:32
Ik heb altijd met veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij Fons. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en legt echt de focus op de punten die aandacht nodig hebben. Fons was ook altijd wel in voor een praatje wat het lessen ook gezellig maakte. Door Fons zijn manier van lesgeven ben ik in 1x geslaagd! Daarvoor erg bedankt Fons!!
Eva Eva uit Heerhugowaard heeft geschreven op 4 september 2020 om 08:31
Zeer tevreden mijn rijbewijs gehaald bij deze rijschool 🙂 Eerder had ik gereden bij een andere rijschool waar ik helaas een aantal keer was gezakt. Toen ben ik bij Fons gaan rijden en heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. De lessen waren rustig en duidelijk en ik werd heel erg op mijn gemak gesteld!
Stephan Stephan uit Heerhugowaard heeft geschreven op 13 maart 2020 om 14:24
Vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!!!! Voorheen gereden met ANWB maar dat viel bij mij vies tegen, Hierna binnen 6 maanden mijn rijbewijs gehaald. Ik merkte zelf toen ik begon te lessen bij Fons dat de lessen wat rustgevender waren en duidelijker dan bij andere rijinstructeurs/rijscholen. Dit zorgde er voor dat ik meer zelfvertrouwen kreeg tijden het rijden. Voor degene die nog niet weet welke rijschool je moet keizen: Bij Goedhart rijden is zeker een aanrader!
Yaroushka Yaroushka uit Alkmaar heeft geschreven op 3 maart 2020 om 22:23
Na mijn 2 zussen die allebei hun rijbewijs bij Fons hebben gehaald was het nu dan eindelijk mijn beurt! Ik vond het rijden ontzettend spannend en was in het begin erg onzeker. Fons bleef ten alle tijde rustig en zorgde voor veel positiviteit en vertrouwen. Vorige week vrijdag ben ik in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Fons, ontzettend bedankt voor de gezellige en leerzame lessen!
Alessandro Alessandro uit Heiloo heeft geschreven op 24 oktober 2019 om 10:26
In één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen! Op sterk aanraden van vrienden die bij Fons hadden gereden had ik mezelf ingeschreven voor een proefles. Wat ik trof was een instructeur die op een kalme en heldere wijze mij de fijne kneepjes van het autorijden heeft geleerd, op een prettig tempo. Van spanning of druk om zo snel mogelijk af te rijden was geen sprake, pas toen ik alle vaardigheden onder de knie had, werd er gesproken over een examen. In iets meer dan drie maanden tijd was ik klaargestoomd om mezelf op de proef te stellen. Vlak voor mijn examen heb ik de nodige spanning ervaren. Gelukkig is de rust die Fons uitstraalt een perfect medicijn daartegen! Ik ben ontzettend blij dat ik het advies van mijn vrienden heb opgevolgd en bij Fons ben gaan rijden, ik had het niet beter kunnen treffen!
Liam Liam uit Alkmaar heeft geschreven op 12 oktober 2019 om 21:38
Ik ben 36 jaar en heb heel lang angst gehad om auto te rijden. En om die reden ook nooit mijn rij examen geprobeerd te halen. Na lang speurwerk ben ik bij Fons terecht gekomen. Fons heeft mij op een hele relaxte manier van autorijden laten houden en ik heb in 1 keer mijn rijexamen gehaald! Absoluut een aanrader.
Willemijn Willemijn uit Obdam heeft geschreven op 6 augustus 2019 om 14:56
In 1 keer geslaagd! Ik had nooit gedacht dat ik met zoveel plezier achter het stuur kon zitten! Fons is een geweldige instructeur, die met veel plezier, aandacht, geduld en enthousiasme lesgeeft. Hij kijkt naar wie je bent en wat goed voor je is. Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en zelfvertrouwen krijgt. Ik ben hem ontzettend dankbaar hiervoor, en zal nog vaak aan zijn lessen terugdenken!
Tobias Osinga Tobias Osinga uit Heiloo heeft geschreven op 21 maart 2019 om 09:09
Onder de gedegen begeleiding van Fons ga ik zo mijn rijbewijs ophalen bij het gemeentehuis. Nooit gedacht dat ik het in 1 keer zou halen! Wat ik vooral erg gewaardeerd heb in Fons als rijleraar is dat hij altijd geduldig en postief bleef, waardoor ik me altijd bij hem op mijn gemak heb gevoeld en niet snel in de stress schoot. Ook werkt hij heel gestructureerd, brengt hij je goed op de hoogte van waar je staat en wat de volgende stappen zijn waar je met hem aan gaat werken. Ik heb Fons al aan verscheidene vrienden aangeraden als rijleraar en dat ga ik hier nu weer doen. Dus als je nog op zoek bent naar een rijleraar, aan Fons heb je een hele goede!!
Mariska Mariska uit Alkmaar heeft geschreven op 14 maart 2019 om 17:21
Ik had niet gedacht dat ik ooit m'n rijbewijs zou kunnen halen. Al in het verleden veel rijlessen gehad, maar het leek steeds niet voor mij. Dankzij het geduld en het vertrouwen van Fons heb ik binnen een half jaar m'n rijbewijs gehaald. Zijn lessen heb ik altijd als prettig ervaren en ik zit nu vol trots en zelfvertrouwen achter het stuur. Of je nu faal-angst hebt, een beetje onzeker bent of gewoon gebaat bent bij een relaxte instructeur, ik kan iedereen adviseren om bij Fons te gaan lessen.
Josefien Josefien uit Schoorl heeft geschreven op 18 december 2018 om 14:35
Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald. Met een geschiedenis van allerlei instructeurs, heeeel veel lessen en een jarenlang opgebouwd faal-gevoel en het idee dat ik het nooit ging halen, kwam ik terecht bij Fons. Met vertrouwen, geduld, humor en rust begeleidde hij me stap voor stap naar vandaag. Waarna ik - o wonder! - over een week mijn rijbewijs mag ophalen en de weg op kan. Enorm bedankt Fons!! Mijn bericht aan de lezers hier: zoek niet verder, plan lekker een lesje in bij Fons, ervaar de rust die hij uitstraalt, geloof in jezelf en voor je het weet zoef je over de wegen. Succes!
Kaya Kaya heeft geschreven op 17 oktober 2018 om 19:43
Vandaag in 1 keer voor mijn praktijkexamen geslaagd! Iets wat ik met mijn stress voor praktijkexamens nooit had verwacht. Erg blij met het rust en geduld waarin Fons alles stap voor stap aan je uitlegt. Deze duidelijke instructies tijdens de lessen hebben mij echt het vertrouwen in mijn eigen kunnen gegeven en met resultaat dus! Ik kan lessen bij Fons aan iedereen aanraden!
Fred Fred uit Zwaag heeft geschreven op 5 oktober 2018 om 20:14
Begonnen bij een andere rijschool , maar ik reed daar zonder plezier en met angst. Op een gegeven moment kon ik het niet meer aan en ben ik daar gestopt. Toen ben ik overgegaan naar Fons. Gelijk na een kleine proefrit zag hij de fouten en wist hoe hij die kon herstellen. Kleine aanpassingen hier en daar. aantal lessen gevolgd en voila ik ben vandaag geslaagd. 1 van de vele dingen die ik geleerd heb bij fons: Al rij je niet met plezier, dan doe je het verkeerd. Dus ik zeg ga bij Fons en dan haal je rijbewijs met plezier.