Autorijschool Goedhart

Reviews

Wat vinden onze klanten?

Op deze pagina vind je een overzicht van alle reacties van klanten. Wil je zelf een review achterlaten? Klik dan hieronder op “schrijf een nieuw bericht”.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.184.215 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
26 berichten.
Kim de la Croix Kim de la Croix uit Kim de la Croix heeft geschreven op 15 januari 2018 om 11:22:
Fons legt alles duidelijk en rustig uit, waardoor je op je gemak alles goed aanleert. Vandaag dan ook geslaagd dankzij de fijne lessen, bedankt!
Marit Krijnen Marit Krijnen uit Marit Krijnen heeft geschreven op 15 januari 2018 om 11:21:
Begonnen bij een andere rijschool, maar iedere keer lukte het niet om te slagen.. Toen ben ik overgestapt naar Goedhart. Fons heeft mij iedere les gecoacht en mij nieuwe dingen geleerd! En vandaag in 1 keer geslaagd! Fons, onwijs bedankt voor de goede coaching en leerzame lessen!
Marion B. Marion B. uit Marion B. heeft geschreven op 30 september 2016 om 15:04:
Al sinds mijn tienertijd had ik een grote angst voor auto rijden. Met veel leed en moeite had ik mijn rijbewijs gehaald, maar na een klein jaartje werd de angst me te veel en stopte ik met auto rijden. Na een flink aantal jaren begon het toch weer te kriebelen en besloot ik mijn angst aan te pakken. Toen ik me sterk genoeg voelde en er volledig aan toe was, ben ik via deze website bij Fons terecht gekomen. Het fijne van rijden bij Fons is dat hij totaal geen druk op me legde. Hij had goed door dat "moeten" en "te snel gaan" bij mij averechts werken; het rijden moest vooral "leuk" worden. Dus heel langzaam begon ik in de buurt te rijden en dat bouwden we langzaam op tot het rijden in Alkmaar. Alles ging op de juiste snelheid, niks werd geforceerd en Fons had prima door wanneer ik een stukje verder kon. Mede dankzij Fons rijd ik nu (dit keer) zonder angst zelfstandig heel Nederland door. Dus Fons, dank je wel!
Dassiel Dassiel uit Dassiel heeft geschreven op 30 september 2016 om 14:58:
Ik ben via mijn man terecht gekomen bij Fons. Hij had zijn rijbewijs daar in 1 keer behaald! Eerst had ik 2 randebielen als instructeurs. Je kent het wel ... schreeuwen als je wat fouts doet,4 uur achter elkaar rijden , niet op een normale manier dingen uitleggen, Op de telefoon tussen de ritten door! Uiteindelijk gezakt omdat ik zo onzeker was en zenuwachtig werd totaal niet begrepen. MAAR TOEN belde ik Fons en had een proefrit gedaan. WERELD VAN VERSCHIL deze man is zo gepassioneerd over zijn werk en is zo professioneel! Schreeuwd niet legt netjes uit wat en waar. Geeft je goede feedback en blijft in alle omstandigheden RUSTIG. er hangt dan ook echt een hele peaceful sfeertje wanneer je rijd. En dat was voor mij echt belangrijk na 6 lessen bij Fons in 1 keer bij hem geslaagd! GOEDHART maakt het verschil!Zit je eenbeetje in dezelfde situatie kwa rijschool Dan zou ik je deze rijschool ZEKER aanraden! Want het is echt elke cent waard!
André De Graaf André De Graaf uit André De Graaf heeft geschreven op 24 augustus 2016 om 15:02:
Gisteren geslaagd voor mijn rijexamen. Ben inmiddels 55 jaar en een paar jaar geleden dacht ik nu of nooit om toch nog mijn rijbewijs te halen. Het heeft wat langer geduurd dan ik gehoopt had maar dat lag zeker niet aan Fons. Hij is heel relaxed en bouwt de lessen rustig en geleidelijk op , wat ik als zeer prettig heb ervaren. Kortom zeer tevreden over zijn manier van rijles geven.
Stéphanie Stéphanie uit Stéphanie heeft geschreven op 7 augustus 2016 om 15:05:
Mijn voornemen was mijn rijbewijs te halen voordat mijn ouders oud waren en zouden beginnen te kwakkelen. Ik zou dan met ze naar de dokter kunnen rijden enzo.Wel een grote en spannende stap voor iemand die fervent fietser is en ook nog opgegroeid is met het idee te onhandig te zijn om een auto te besturen....De eerlijkheid gebiedt te zeggen: ik bleek geen natuurtalent en leren autorijden vond ik best een beetje eng. Het heeft een paar jaar geduurd en dankzij het geduld, de deskundigheid en het vertrouwen van Fons... is het gelukt!Vandaag heb ik, 41 jaar, mijn eerste rijbewijs aangevraagd.Fons, ik ben je zeer dankbaar voor de begeleiding bij deze grote stap in mijn leven!