Autorijschool Goedhart

Rijschool Heemskerk

Dé rijschool in Heemskerk

Ben je op zoek naar een goede rijschool in Heemskerk? Zoek niet verder! Bij Autorijschool Goedhart weten we precies wat nodig is om jou aan een rijbewijs te helpen. Ik kom graag bij jou langs in Heemskerk en samen gaan we aan de slag voor jouw rijbewijs.

Ik houd mijzelf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en eisen voor het behalen van het rijbewijs. Hierdoor weet jij zeker dat je na mijn rijles in Heemskerk volledig voorbereid bent en volledig stressvrij uiteindelijk het examen in kunt gaan.

Deze cursisten gingen je voor

Al meer dan 10 jaar had ik geen auto meer gereden en door rijangst werd de drempel om het weer op te pakken steeds hoger. Maar door de rustige, ontspannen en coachende privélessen van Fons kreeg ik langzaam de auto (en mijn rijangst ;-)) weer onder controle. Fons voelde goed aan wat ik nodig had en gaf fijne feedback. Wat mij ook erg geholpen heeft is dat we een aantal lessen in mijn eigen auto hebben kunnen rijden. Hierdoor kreeg ik steeds meer vertrouwen en afgelopen herfstvakantie ben ik zelfs alleen naar Luxemburg gereden! Wat voelde ik me trots. Bedankt Fons, ik vind autorijden weer leuk en heb een stuk vrijheid terug!”

Zora

Onlangs geslaagd met dank aan de rijlessen van Fons. Ik kwam bij Fons terecht na het meerdere malen zakken bij een andere rijschool. Al in de eerste les werd meteen het verschil in kwaliteit duidelijk, namelijk vele malen beter. Fons geeft duidelijk en eerlijk les, en brengt je goed op de hoogte van waar je staat. De feedback die je krijgt tijdens de lessen zijn duidelijk en geven je een goed idee waar je aan moet werken. Ik ben erg tevreden over de rijschool en zou deze ook zeker aanraden aan anderen.”

Sybren Geel

“Ik heb altijd met veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij Fons. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en legt echt de focus op de punten die aandacht nodig hebben. Fons was ook altijd wel in voor een praatje wat het lessen ook gezellig maakte. Door Fons zijn manier van lesgeven ben ik in 1x geslaagd! Daarvoor erg bedankt Fons!!”

Romy

“Rijschool goedhart is een hele fijne rijschool. Zeker als je rij/faalangst heb. Van mijn angst ben ik nu van af. Ik ga nu met plezier achter het stuur zitten, dat was een jaar geleden wel anders.
Tijdens de lessen ga je stap voor stap naar het volgende onderdeel. Alles word rustig door genomen. Als je alle onderdelen goed beheert ben je klaar voor de examens. Deze worden niet te vroeg en ook niet te laat aangevraagd. Ik ben blij dat ik me rijlessen bij rijschool goedhart heb genomen. Een eerlijke, fijne en gezellige rij school.”

Anouk Kuyper

Goede en leuke rijschool! Ben blij dat ik bij hem kon lessen, zeker een aanrader!”

Mikey Lindeboom

In 1 keer geslaagd! Ik had nooit gedacht dat ik met zoveel plezier achter het stuur kon zitten! Fons is een geweldige instructeur, die met veel plezier, aandacht, geduld en enthousiasme lesgeeft. Hij kijkt naar wie je bent en wat goed voor je is.
Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en zelfvertrouwen krijgt. Ik ben hem ontzettend dankbaar hiervoor, en zal nog vaak aan zijn lessen terugdenken!”

Willow Wahl

“Ik heb mijn rijbewijs al een aantal jaar, maar vond het nog altijd eng om te gaan autorijden. Ik vond dat ik het nu maar eens op moest gaan pakken. Fons is een fijne instructeur die het rustig stap voor stap uitlegt en alle tijd voor je neemt. Ook hield hij goed in de gaten wat de aandachtspunten waren. Ik dacht altijd dat het autorijden nooit zou lukken, door mijn angst voor autorijden. Nu weet ik dat het een gebrek aan ervaring was. Inmiddels ga ik steeds meer zelf de weg op. Ik heb er nu vertrouwen in dat ik het kan dankzij Fons.”

Marlou

“Heb zojuist mijn rijbewijs gehaald, ben zeker blij met de lessen die Fons Goedhart verzorgd heeft. Duidelijke en doelgerichte uitleg, super bedankt Fons!”

Niek Kamp

Rij binnen no-time, zelf rond in Heemskerk

Met mijn beproefde lesmethode weet ik iedereen ontspannen te begeleiden naar het rijbewijs. De sleutel is dat, jij je vertrouwd voelt in het verkeer en je aandacht op de juiste momenten weet te verdelen waar het hoort. Je leert situaties inschatten en hierop op de juiste manier te anticiperen en reageren. Natuurlijk doe ik dit bij jou in Heemskerk zodat je al op een vertrouwde plek van start gaat. Leg dus je telefoon aan de kant en stap bij mij in de auto! Samen maken we er een gezellige leerzame periode van.

Jouw rijschool in Heemskerk

Wil jij graag je rijbewijs halen bij een betrouwbare rijschool in Heemskerk? Kies dan voor een rijschool waar je je prettig bij voelt. Autorijschool Goedhart dus! Bij mij kun je rijles volgen in precies jouw eigen tempo. Met een ontspannen en rustige rijinstructeur. Mijn naam is Fons. Met mijn autorijles kun jij binnen een afzienbare tijd je rijbewijs halen. Klinkt mijn aanpak jou goed in de oren? Maak dan een afspraak met mij en ontdek waarom mijn autorijschool in Heemskerk zo’n hoog slagingspercentage heeft!

Rijles in Heemskerk en omgeving met persoonlijke begeleiding

Wat mijn rijschool onderscheidt van andere rijscholen, is dat ik je 100% persoonlijke begeleiding bied. Zo is een rijles bij mij in Heemskerk altijd een privéles. Hierdoor ontvang je alle aandacht en 1 op 1 begeleiding. Op die manier is er alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling in het autorijden. Deze houden we bovendien bij. Mijn autorijschool maakt namelijk gebruik van leskaarten. Na elke autorijles vullen we op deze kaart jouw verbeterpunten in. Zo creëren we een duidelijk overzicht en kunnen we snel de beste resultaten halen tijdens de rijles.

Haal voordelig je rijbewijs bij mij

Ik begrijp als geen ander dat je graag voor zo min mogelijk kosten je rijbewijs wilt bemachtigen. Daarom zorg ik ervoor dat je het maximale uit elke autorijles haalt. Elke autorijles van 60 minuten start pas als je de lesauto instapt in Heemskerk.

Je hebt dus een heel vol uur rijles. Voordat je op mag voor het praktijkexamen, moet je het theorie-examen behalen. Ik help jou met de voorbereiding. Zo bied ik je een handig educatieprogramma aan. Kortom, via mijn rijschool kun je snel en zelfverzekerd examen doen voor het rijbewijs!

Voor wie mijn autorijschool zeer geschikt is

Vaak wordt me verteld dat ik zo’n rustige en ontspannen rijinstructeur ben. Deze eigenschappen komen voort uit mijn rustige aanpak. Ik heb geen haast, word niet boos en beschouw alles wat er gebeurt tijdens de autorijles als een goed leermoment. Hierdoor is mijn rijschool ook erg geschikt voor mensen met rij- en faalangst.

Ben jij klaar voor rijlessen? Vraag dan een proefles aan in Heemskerk. Deze rijles van 60 minuten kost je slechts € 30,-. Besluit je na deze rijles door te gaan met Rijschool Goedhart? Dan is de eerste les geheel gratis. Ontdek op een prettige manier of autorijden an sich of mijn autorijschool bij je past.

Prijzen rijles Heemskerk

Pakket A

990,-20 lesuren (60 minuten)

Pakket B

1112,5020 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket C

1215,-20 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

Pakket D

1455,-30 lesuren (60 minuten)

Pakket E

1577,5030 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket F

1690,-30 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

*Autohuur 100,- euro

Haal je rijbewijs in Heemskerk bij mijn rijschool

Wil jij autorijles gaan volgen? En wil je op een prettige en ongedwongen manier je rijbewijs halen bij een ontspannen rijschool in Heemskerk?

Maak kennis met Autorijschool Goedhart. Bel naar 06-30090060 of stuur een mail naar info@autorijschoolgoedhart.nl.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting voor je eerste rijles in Heemskerk!