Autorijschool Goedhart

Rijschool Alkmaar

Rijschool Alkmaar

Wil jij je rijbewijs halen? En zoek je daarvoor een goede rijschool in Alkmaar? Neem dan contact op met rijschool Goedhart. Ik ben Fons en kom graag bij jou langs in Alkmaar, om samen jouw rijbewijs realiteit te maken.

Als rij-instructeur vind ik het belangrijk dat ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen. Want alleen op die manier weet ik zeker dat jij met de juiste vaardigheden het examen in zal gaan. Het aanleren van vaardigheden in veiligheid, verkeersregels, techniek en kennis over de auto zijn dan ook de belangrijkste onderdelen van mijn rijlessen in Alkmaar.

Rijlessen in Alkmaar – Ontspannen en leerzaam

Door een beproefde lesmethode en kennis over Alkmaar, zijn de lessen gegarandeerd ontspannen en stukje bij beetje zal er meer van je gevraagd worden. Zo voel jij je nooit overdonderd in het verkeer en is je aandacht op de juiste momenten waar het hoort. We werken samen aan jouw ontwikkeling van veilig en verantwoord rijden. We beginnen bij jou in Alkmaar zodat je de weg weet en vooral met techniek en verkeersveiligheid bezig kunt houden. Alles wordt in het werk gesteld om jou te leren rijden en als leerling op een prettige manier richting het examen te leiden. Kom gezellig bij mij lessen en ervaar hoe gemakkelijk autorijles kan zijn!

Geslaagden van onze rijopleiding

Al meer dan 10 jaar had ik geen auto meer gereden en door rijangst werd de drempel om het weer op te pakken steeds hoger. Maar door de rustige, ontspannen en coachende privélessen van Fons kreeg ik langzaam de auto (en mijn rijangst ;-)) weer onder controle. Fons voelde goed aan wat ik nodig had en gaf fijne feedback. Wat mij ook erg geholpen heeft is dat we een aantal lessen in mijn eigen auto hebben kunnen rijden. Hierdoor kreeg ik steeds meer vertrouwen en afgelopen herfstvakantie ben ik zelfs alleen naar Luxemburg gereden! Wat voelde ik me trots. Bedankt Fons, ik vind autorijden weer leuk en heb een stuk vrijheid terug!”

Zora

Onlangs geslaagd met dank aan de rijlessen van Fons. Ik kwam bij Fons terecht na het meerdere malen zakken bij een andere rijschool. Al in de eerste les werd meteen het verschil in kwaliteit duidelijk, namelijk vele malen beter. Fons geeft duidelijk en eerlijk les, en brengt je goed op de hoogte van waar je staat. De feedback die je krijgt tijdens de lessen zijn duidelijk en geven je een goed idee waar je aan moet werken. Ik ben erg tevreden over de rijschool en zou deze ook zeker aanraden aan anderen.”

Sybren Geel

“Ik heb altijd met veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij Fons. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en legt echt de focus op de punten die aandacht nodig hebben. Fons was ook altijd wel in voor een praatje wat het lessen ook gezellig maakte. Door Fons zijn manier van lesgeven ben ik in 1x geslaagd! Daarvoor erg bedankt Fons!!”

Romy

“Rijschool goedhart is een hele fijne rijschool. Zeker als je rij/faalangst heb. Van mijn angst ben ik nu van af. Ik ga nu met plezier achter het stuur zitten, dat was een jaar geleden wel anders.
Tijdens de lessen ga je stap voor stap naar het volgende onderdeel. Alles word rustig door genomen. Als je alle onderdelen goed beheert ben je klaar voor de examens. Deze worden niet te vroeg en ook niet te laat aangevraagd. Ik ben blij dat ik me rijlessen bij rijschool goedhart heb genomen. Een eerlijke, fijne en gezellige rij school.”

Anouk Kuyper

Goede en leuke rijschool! Ben blij dat ik bij hem kon lessen, zeker een aanrader!”

Mikey Lindeboom

In 1 keer geslaagd! Ik had nooit gedacht dat ik met zoveel plezier achter het stuur kon zitten! Fons is een geweldige instructeur, die met veel plezier, aandacht, geduld en enthousiasme lesgeeft. Hij kijkt naar wie je bent en wat goed voor je is.
Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en zelfvertrouwen krijgt. Ik ben hem ontzettend dankbaar hiervoor, en zal nog vaak aan zijn lessen terugdenken!”

Willow Wahl

“Ik heb mijn rijbewijs al een aantal jaar, maar vond het nog altijd eng om te gaan autorijden. Ik vond dat ik het nu maar eens op moest gaan pakken. Fons is een fijne instructeur die het rustig stap voor stap uitlegt en alle tijd voor je neemt. Ook hield hij goed in de gaten wat de aandachtspunten waren. Ik dacht altijd dat het autorijden nooit zou lukken, door mijn angst voor autorijden. Nu weet ik dat het een gebrek aan ervaring was. Inmiddels ga ik steeds meer zelf de weg op. Ik heb er nu vertrouwen in dat ik het kan dankzij Fons.”

Marlou

“Heb zojuist mijn rijbewijs gehaald, ben zeker blij met de lessen die Fons Goedhart verzorgd heeft. Duidelijke en doelgerichte uitleg, super bedankt Fons!”

Niek Kamp

Rustig en ontspannen autorijlessen volgen in Alkmaar

Autorijlessen kunnen bij een rijschool in Alkmaar soms behoorlijk gespannen, stressvol of onrustig verlopen. Denk aan een instructeur die telkens boos wordt als je iets fout doet of druk op je uitoefent. Hier heb je totaal geen last van als je rijlessen volgt bij Autorijschool Goedhart nabij Alkmaar. Mijn naam in Fons en ik ben de instructeur en eigenaar van de rijschool. Tijdens de rijlessen ben ik altijd heel geduldig, rustig en ik word nooit boos.

Daarnaast kom ik mijn afspraken na, geef ik duidelijke uitleg en zorg ik er erg goed voor dat je jezelf op je gemak voelt in de auto. Vind je autorijden heel erg eng en ben je bekend met faalangst? Ook dan ben je bij Autorijschool Goedhart aan het juiste adres. Ik richt mij al een tijd op studenten met rijangst of faalangst via mijn faalangst rijschool. Interesse om je rijbewijs bij mijn rijschool te halen? Bel dan naar 06-30090060.

Eerlijke prijzen en privé autorijles in Alkmaar

Autorijschool Goedhart houdt van eerlijkheid en betrouwbaarheid. Je rijlessen in Alkmaar en omgeving zijn altijd een uur, niets minder. Dit uur gaat pas in op het moment dat jij in de auto stapt. Je wordt door mij gewoon opgehaald voor je rijlessen, dus ook als je in Alkmaar woont.

Het is dus niet nodig om naar de locatie van mijn rijschool te komen. Handig toch? Wanneer je rijles ingaat, hoef je jouw tijd niet met iemand anders te delen. Je zit dus alleen met mij in de auto. Hierdoor krijg je alle aandacht en kun je het meeste rendement uit je autorijlessen halen.

Je rijbewijs halen bij Autorijschool Goedhart betekent relaxt je autorijlessen volgen. Ik ben namelijk een heel ontspannen persoon die nooit zijn stem tegen je zou verheffen. Dat heeft ook geen zin. Leren doe je namelijk het beste met positieve feedback.

Onze lespakketten voor rijles in Alkmaar

Pakket A

990,-20 lesuren (60 minuten)

Pakket B

1112,5020 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket C

1215,-20 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

Pakket D

1455,-30 lesuren (60 minuten)

Pakket E

1577,5030 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

Pakket F

1690,-30 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

*Autohuur 100,- euro

Voorbereiden op theorie examen in Alkmaar

Voordat je op gaat voor je rijbewijs in Alkmaar of omgeving, is het nodig dat je jouw theorie haalt. Om je hierop zo goed mogelijk voor te bereiden biedt mijn rijschool je een actuele educatie. Het voordeel van deze educatie is dat je in je eigen tempo de theorie kunt leren. Geen stress, geen druk.
Wanneer je er klaar voor bent, kun je zelf het theorie examen aanvragen vanuit Alkmaar.

Rijschool Goedhart

Neem direct contact op met dé rijschool in Alkmaar

Wil jij ook jouw rijbewijs halen in jouw eigen tempo? Vind je het ook belangrijk om ontspannen rijlessen te volgen? Neem dan contact op met mijn rijschool in Alkmaar en we gaan samen aan de slag om je rijbewijs te halen. Bel vanuit Alkmaar naar: 06-30090060 of stuur een e-mail naar: info@autorijschoolgoedhart.nl Met plezier geef ik je rijles in Alkmaar.