Autorijschool Goedhart

Rijbewijs

Wil jij jouw rijbewijs halen?

Heb jij behoefte aan een rijbewijs? Zodat je overal supereenvoudig met eigen vervoer kan komen? Meld je dan aan voor rijles bij Autorijschool Goedhart. Ik, Fons, geef als jouw auto-instructeur op een prettige, ongedwongen en ontspannen manier rijles. Jij staat altijd centraal en ik let er zorgvuldig op dat mijn methode niet te snel of te langzaam voor je is. Wat leuk is om te weten, is dat mijn autorijschool een zeer hoog slagingspercentage heeft. Heb jij jouw rijbewijs straks ook in no time in the pocket?

Behaal jouw rijbewijs met 1 op 1 begeleiding

  • Waar mijn rijschool zich in onderscheidt van anderen, is dat elke rijles van mij een ware privéles is.
  • Ik geef jou mijn volledige aandacht. Je hebt dus geen andere leerlingen op de achterbank van de lesauto zitten.
  • Doordat jij 1 op 1 begeleid wordt door mij, kan ik heel goed in de gaten houden wat er allemaal gebeurt tijdens de rijles.
  • Dit vullen we allemaal in op jouw eigen leskaart. Deze eventuele aandachts- en verbeterpunten gebruiken we dan weer voor de volgende rijles.

Rijbewijs in de pocket

Rijbewijs op een betaalbare manier

Aan autorijden en het aanschaffen van een eigen auto hangt een heus prijskaartje. Daarom zorg ik dat de weg daar naartoe, de rijlessen, voor jou betaalbaar blijven. Zo haal ik het maximale uit elke rijles.

Jouw rijles begint bijvoorbeeld pas, op het moment dat je in de lesauto stapt. Zo kunnen we de volle 60 minuten per autorijles volledig benutten. Wil jij je graag wat extra voorbereiden op het theorie-examen? Vraag dan maar mijn handige educatieprogramma.

Effectief je rijbewijs halen

Mijn manier van lesgeven wordt door mijn (oud)leerlingen zeer gewaardeerd. Wanneer ik ze vraag mijn methode te beschrijven, komen woorden als ‘ontspannen’, ‘rustig’ en ‘ongedwongen’ voorbij. Een belangrijk aspect daarvan is dat ik niet spreek over fouten, maar over leermomenten.

Wil jij ook op deze prettige manier je rijbewijs halen? Omdat je misschien wat last hebt van rij- of faalangst? Geef je dan op voor autorijles bij mijn rijschool. Meld je eventueel eerst aan voor een proefles, om te controleren of mijn aanpak jou bevalt. Deze proefrijles van 60 minuten kost je slechts € 35,- . Besluit je vervolgens meer lessen bij Rijschool Goedhart te volgen? Dan is deze les geheel gratis. Wil je meer weten over rijlessen voor mensen met rijangst of faalangst? Ga dan eens naar de website van Faalangst-rijschool.nl.

Geniet straks ook van een rijbewijs

Wil jij graag jouw rijbewijs gaan halen? Meld je dan aan voor rijlessen bij mijn rijschool. Je bereikt Autorijschool Goedhart door te bellen naar 06-30090060 of stuur een mail naar info@autorijschoolgoedhart.nl. Ik help jou graag op een plezierige manier aan een rijbewijs!